Sandrine Holt şi Justin Hires se alătură lui ‘MacGyver’

MacGyver_2016Încet-încet lucrurile par a se îndrepta în direcţia potrivită şi pentru noul proiect de acţiune al postului CBS, noi actori fiind distribuiţi în remake-ul MacGyver programat pentru această toamnă. Chiar dacă serialul a primit undă verde în luna mai şi a fost inclus în prezentarea oficială a postului din cadrul UpFront-urilor, întregul concept a fost reimaginat, povestea de baza modificată, din distribuţia iniţială rămânând doar cei doi protagonişti, Lucas Till şi George Eads.
La cârma noului format se află Peter Lenkov, showrunner-ul serialului Hawaii Five-0, noua versiune prezentându-l pe tânărul MacGyver ca şi fondator al organizaţiei clandestine pentru care va lucra alături de prietenii şi partenerii săi.Alături de MacGyver (Lucas Till) şi Jack Dalton (George Eads) vor mai exista patru personaje full-time, două dintre acestea fiind deja distribuite către actorii Justin Hires şi Sandrine Holt.

Sandrine Holt o va interpreta pe Patricia Thornton, fostă agent de teren şi actuală directoare a DXS (Departamentului de Servicii Externe). Pentru Thornton nu contează funcţia, motiv pentru care nu ezită să meargă în misiuni alături de subalternii săi, experienţa sa de teren dovedindu-se utilă.

Justin Hires îl va interpreta pe Wilt Bozer, un tânăr ambiţios şi colegul de apartament al lui MacGyver. De curând, Hires a putut fi urmărit în rolul detectivului James Carter din adaptarea TV a francizei “Rush Hour”.

Premiera MacGyver este programată pentru 23.09.2016.

Surse: 1, 2

8 thoughts on “Sandrine Holt şi Justin Hires se alătură lui ‘MacGyver’

      1. Pe mine episodul pilot oricum nu prea m-a dat pe spate, asa ca tind sa te cred pe tine. Oricum ii mai dau o sansa, sa vedem cum o sa dezvolte.

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s