Zukerman, nou congresman în ‘Designated Survivor’

Ashley ZukermanAshley Zuckerman este cel mai nou actor care se alătură proiectului ambiţios ABC din această toamnă, Designated Survivor. Cu un rol recurring programat a avea mai multe apariţii pe durata sezonului 1, Zuckerman îl va interpreta pe Peter MacLeish, congresman reales al statului Oregon şi veteran de război decorat pentru activitatea sa din Afganistan, care în haosul atacului va deveni un erou naţional. Cum de cele mai multe ori aparenţele înşeală, nici MacLeish nu se abate de la această regulă, treptat urmând să descoperim că nu este deloc omul care pretinde a fi, el încercând din răsputeri a-şi ascunde un secret întunecat.

În ultimii doi ani, actorul a fost unul din personajele principale ale dramei WGN, Manhattan (Dr. Charlie Isaac). De curând acesta a avut o scurtă apariţie în miniseria Childhood’s End în rolul lui Jake Greggson.

Descriere: Designated Survivor este unul din noile proiecte incluse în grila de toamnă a celor de la ABC, o dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât ma repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

Anterior lui Zuckerman a fost anunţată distribuirea Virginei Madsen în proiect, tot într-un rol recurring de congresman – detalii, aici.

Premiera Designated Survivor este programată pentru 21.09.2016.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s