‘Brooklyn Nine-Nine’ S4: Holt şi Peralta au nou şef

Jorma TacconeFinalul sezonului trecut a prevestit o serie de schimbări radicale pentru doi din protagonişti, Raymond Holt şi Jack Peralta fiind nevoiţi să intre în programul de protecţie a martorilor cu răufăcătorul Figgs pe urmele lor şi a lui Pimento. Zilele trecute Maya Rudolph şi Ken Marino s-au alăturat distribuţiei S4 în două roluri recurring, însă până acum nu am avut nicio informaţie cu privire la cum va arăta viaţa celor doi poliţişti în Florida. Mai mult decât o simplă informaţie, cei de la Fox fac cadou fanilor B99 o poză de pe platourile de filmare S4, aceasta prezentându-i pe Jack şi pe noul său şef, Taylor.

Ce ne aşteaptă o dată cu premiera S4? Jack şi Holt continuă să fie în Florida, şi să fie cunoscuţi de noii vecini sub numele de Larry şi respectiv Greg, doi angajaţi la Frank’s Fun Zone.

Pentru Taylor, noul şef de la Frank’s Fun Zone (afacere moştenită de la tatăl său) a fost distribuit actorul, comediantul şi partenerul lui Samberg din The Lonely Island, Jorma Taccone. Pentru moment, rolul este cotat ca fiind de guest-star, cu o singură apariţie în premiera S4. Descris ca fiind tot ceea ce urăşte Holt, Taylor este genul surferului, un tip relaxat şi fără ambiţii, care nu ezită să se laude de cât a muncit pentru a moşteni afacerea de la tatăl său, care, cumva înţelege şi interpretează greşit tot ceea ce face căpitanul.

Pentru detalii despre personajele anunţate anterior, Maya Rudolph şi Ken Marino, aici.

Brooklyn Nine-Nine revine cu un nou sezon pe 20.09.2016

B99_4x01

Sursa

One thought on “‘Brooklyn Nine-Nine’ S4: Holt şi Peralta au nou şef

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s