‘The Lost Boys’, un nou proiect CW

The Lost Boys, 1967‘Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die. It’s fun to be a vampire.’

Contrar celor declarate, cei de la CW nu par a dori să renunţe definitiv la serialele cu vampiri, în atenţia lor ajungând o nouă adaptare TV, proiect cu mari şanse de a intra în grila postului. Mai exact este vorba de o adaptare TV a filmului ‘The Lost Boys’ lansat de studiourile Warner Bros în anul 1987.

Cum pelicula a fost încadrată la comedie horror, cine putea oare fi cel mai în măsură să dezvolte acest proiect, dacă nu Rob Thomas, creatorul şi producătorul iZombie şi Veronica Mars. Lucrând deja la scenariu, Thomas are planuri mari pentru acest remake, adoptând deja formatul antologic şi structurând proiectul pe durata a 7 sezoane (echivalentul a 70 ani), fiecare sezon urmând a acoperi un deceniu, povestea, antagonistul şi locaţia fiind schimbate, doar grupul ‘băieţilor pierduţi’ aka vampirii rămânând aceiaşi în fiecare sezon.

Sezonul 1 pare a fi deja schiţat, povestea de început fiind plasată în San Francisco, în vara anului 1967.

Plecand de la line tag-ul de promovare a filmului ‘Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die. It’s fun to be a vampire.’, Thomas îşi propune să exploreze ce înseamnă cu adevărat să fi nemuritor.

Pe lângă Frequency care are deja premiera programată pentru 5.10.2016, o nouă adaptare TV în lucru la CW este The Notebook – detalii, aici.

Cum povestea din Mystic Falls va ajunge la sfârşit în acest sezon, personal consider că The Lost Boys poate fi un bun companion pentru fraţii Mikaelson, nefiind exclusă posibilitatea unui crossover.


Trailer ‘The Lost Boys’, 1967:
https://www.youtube.com/watch?v=hsv_NQFbQzo

Sursa

One thought on “‘The Lost Boys’, un nou proiect CW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s