Familia ‘This Is Us’ primeşte un nou membru

Ryan Michelle Bathe

O nouă actriţă se alătură dramediei celor de la NBC, This Is Us, Ryan Michelle Bathe semnând pentru un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata sezonului 1, în cadrul căruia o va interpreta pe Yvette, o femeie puternică şi sinceră ce va avea legatură cu personajele lui Ventimiglia şi Mandy Moore. Ca fapt divers, este de menţionat că soţul lui Ryan Michelle, Sterling K. Brown este unul din protagoniştii noului serial, acesta portretizându-l pe Randall.

This Is Us urmăreşte povestea unui grup de indivizi care au aceeaşi zi de naştere şi chiar dacă poveştile lor de viaţă sunt diferite, la un moment ei se vor intersecta. Pe lângă Ventimiglia, din distributie mai fac parte si Mandy Moore, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Sterling K. Brown, Ron Cephas Jones, Chris Sullivan.

Alţi actori recurring sunt Janet Montgomery, Jon Huertas, Katey Sagal şi Brad Garrett. Pentru mai multe informaţii despre rolurile acestora, aici.

Dramedia programată pentru 20.09.2016 este cotată de critici ca fiind cel mai apreciat proiect nou al postului, promo-ul lansat pe YouTube şi Facebook înregistrând peste 95 de milioane de vizualizări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s