‘Unit Zero’, un nou proiect ABC

ABC_logoDupă ce şi-au pus la punct portofoliul de comedii, cei de la ABC au decis că este momentul să se implice mai mult pe segmentul de procedurale axate pe distribuţie, alegând astfel un prim proiect care să îndeplinească aceste cerinţe.

Dramedie procedurală, Unit Zero o are ca protagonistă pe Jackie Fink, inginer CIA strălucit şi mamă singură, a cărei misiune este să pregătească şi să ghideze un grup neobişnuit de tineri agenţi pentru munca de teren ca spioni. Săptămânal, echipa va lucra contra cronometru pentru a colecta informaţiile necesare şi a-şi aduce aportul la păstrarea securităţii naţionale. Surprinzător, unul din atuurile acestor outsideri în succesul rezolvării cazurilor este că nimeni nu ar bănui că tocmai ei ar fi spioni.

Rolul lui Jackie Fink a fost deja distribuit lui Toni Collette, actriţa urmând a fi şi unul din producătorii executivi ai serialului. Noul proiect este o colaboarare a Kenyei Barris (creatoarea ‘black-ish) şi Linsday Shockley, Unit Zero fiind dezvoltat pe ideea lui Shockley care va scrie scenariul episodului pilot. Regia va fi asigurată de David Gordon Green, iar episoadele vor avea o durată de 42 minute (1h).

Cum vi se pare noul proiect? Faptul că este un procedural care se axează mai mult pe personaje decât pe cazuri mi se pare că în acest stadiu aduce foarte mult cu serialul celor de la Fox, Brooklyn Nine-Nine (aici). Sunt o fană a lui Peralta &CO aşa că în cazul în care va fi ales de ABC în luna mai, mai mult ca sigur îi voi da o şansă şi voi scrie o recenzie pentru el.

Sursa


2 thoughts on “‘Unit Zero’, un nou proiect ABC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s