David Meunier este capul mafiei din Bratva în ‘Arrow’

David MeunierTocmai când credeam că au fost deja distribuite toate rolurile pentru sezonul 5 din Arrow şi nu ne rămâne decât să aşteptăm lansarea unor materiale multimedia promoţionale, CW surprinde din nou, alăturându-l pe David Meunier serialului.

Actorul va avea un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata sezonului 5, urmând a-l interpreta pe Ishmael Gregor, un bărbat cu o puternică influenţă în crima organizată şi afacerile ilegale din Bratva, probabil cel mai potrivit nume pentru a-l descrie fiind The Godfather/Naşul. Şeful lui Anatoly, el va dezvolta un interes special pentru personajul Oliver Queen. Chiar dacă în benzile desenate Gregor posedă abilităţi magice, în Arrow îl vom vedea a fi un personaj care face suficient rău şi fără a beneficia de un ajutor extra, fiind un personaj mundan.

După finalizarea rolului lui Johnny Crowder din Justified, Meunier a fost destul de ocupat în sezonul 2015/16, având numeroase apariţii în seriale precum Aquarius (S1-2/ Roy Kovic), Damien (James Shay), Scandal ( Crosby) dar şi în miniseria limitată a celor de la NBC, Heroes Reborn (Snyder). David se înscrie pe o listă lungă de noi actori pentru sezonul 5 din Arrow, printre cei anunţaţi anterior regăsindu-se Dolph Lundgren, Wil Traval, Joe Dinicol, Chad Coleman, Josh Segarra ş.a..

Pentru mai multe informaţii despre noile personaje ale sezonului 5, aici.

Arrow revine cu un nou sezon pe 5.10.2016. – 5×01 “Legacy”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s