Reuniune ‘24’, Mykelti Williamson se alătură distribuţiei ‘Designated Survivor’

mykelti-williamsonCei de la ABC continuă să investească în Designated Survivor, unul din noile proiecte ale postului din această toamnă pe segmentul dramă, Mykelti Williamson fiind cel mai nou actor care se alătură distribuţiei. Acesta a semnat pentru un rol recurring care îi asigură mai multe apariţii pe durata sezonului 1, în cadrul căruia îl va interpreta pe Amiralul Chernow, vice în staff-ul presidenţial (Joint Chiefs of Staff), militar de carieră şi un bărbat inteligent, acesta va deveni rapid unul din consilierii de încredere ai lui Kirkman.

Actorul nu este la prima sa colaborare cu Keith Sutherland, cei doi jucând împreună şi în 24, Williamson fiind în sezonul 8 directorul diviziei CTU din New York. De curând acesta a putut fi urmărit în drama celor de la WGN America, Underground (S1/ Moses) şi în unul din episoadele spin-offului Criminal Minds, Beyond Borders (S1/ Generalul de Brigadă Yazee Zwane).

Williamson nu este singurul actor recurring, anunţaţi anterior fiind Virginia Madsen şi Ashley Zuckerman . Detalii despre personajele acestora, aici.

Descriere: Designated Survivor este unul din noile proiecte incluse în grila de toamnă a celor de la ABC, o dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât ma repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

Premiera Designated Survivor este programată pentru 21.09.2016. – 1×01 Pilot (pentru setul de poze promoţionale, aici)

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s