Sigourney Weaver se alătură distribuţiei ‘The Defenders’

sigourney-weaverÎncă o dată cei de la Marvel fac senzaţie la New York Comic-Con, Jeph Loeb dezvăluind în cadrul panelului The DefendersSigourney Weaver se va alătura distribuţiei noului proiect, iar pentru ca totul să fie oficial, actriţa a fost invitată pe scenă, alăturându-li-se lui Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter şi Finn Jones.

Chiar dacă pentru moment nu s-au dat alte detalii despre rolul lui Weaver, conform celor de la Deadline, aceasta va portretiza antagonistul şi duşmanul pe care îl vor avea de înfruntat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage şi Iron.

În universul Marvel/Netflix lucrurile nu par a lua niciodată pauză, astfel că după ce filmările Iron Fist au fost oficial încheiate ieri dimineaţa, în noiembrie urmează a se da startul celor pentru The Defenders. De menţionat că The Punisher a intrat şi el în producţie la începutul acestei săptămâni, pe 3 octombrie.

Pentru moment nu a fost anunţată ziua de lansare The Defenders, următorul pe listă fiind Iron Fist programat pentru 17.03.2017.


nycc_the-defenders

Surse: 1, 2

3 thoughts on “Sigourney Weaver se alătură distribuţiei ‘The Defenders’

      1. Nu am reusit. Am avut de recuperat cateva episoade restante de la altele, dar sper weekendul asta sa ma apuc de el! 😀

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s