van-helsing_syfy_s1SyFy mizează pe mai departe pe noile drame, reprezentanţii postului anunţând reînnoirea serialului Van Helsing cu 13 noi episoade aferente unui sezon secund. Filmările pentru sezonul 2 sunt programate pentru ianuarie 2017. Anunţul acestei reînoirii vine cu doar câteva ore înainte de difuzarea episodului 5 din sezonul actual, 1×05 ‘Fear Her’.

Descriere: După efectele dezastruoase survenite în urma erupţiei unui vulcan, vampirii încep a ieşi din întuneric, formând o nouă ordine şi a pune stăpânire încet-încet pe America. În centrul evenimentelor este Vanessa Van Helsing, descendentă a legendarei dinastii de vânători de vampiri, o tânără care se trezeşte dintr-o comă de trei ani pentru a descoperi că sângele său nu numai că o face imună în faţa acestor creaturi, dar îi poate transforma pe vampiri din nou în oameni.


-Neil LaBute, scenarist şi showrunner/realizator Van Helsing:
“We have a wonderful and terrifying road ahead planned for Vanessa, her allies and her enemies. (…) I think this is a world and a story that can be sustained for many years and I am inspired to do so thanks to Syfy’s obvious trust and commitment in the storytellers, cast and crew.”

Sursa