NBC renunţă la adaptarea TV ‘Cruel Intentions’

cruel-intentionsŞtim cu toţii că în ultimii ani NBC s-a aflat într-o goană continuă după proiecte bune, motiv pentru care scuza postului de a nu continua cu remake-ul TV Cruel Intentions nu e chiar credibilă – episodul pilot a fost un succes bine primit de critici, însă din păcate sunt prea multe proiecte programate pentru grila de midseason. Oricât mi-ar plăcea să îi cred pe cei de la NBC, să nu uităm că există şi grila de vară, plus că multe alte posturi (printre care şi ei de altfel), au început să lucreze deja la programul pentru toamna 2017. La UpFront-urile din luna mai, reprezentanţii postului susţineau că e un proiect diferit de serialele proprii, motive pentru că e greu să i se găsească un partener de difuzare.

Descriere: Povestea remake-ului TV debutează la 16 ani de la evenimentele petrecute în versiunea cinematografică Cruel Intentions, cu Annette şi fiul său, Bash, ducând o viaţă liniştită în Ohio. Cum secretele niciodată nu rămân ascunse pentru totdeauna, după ce tânărul găseşte un jurnal ce i-a aparţinut tatălui său, Bash fuge de acasă spre San Diego pentru a afla mai multe despre părintele său, Sebastian Valmont, ajungând astfel într-o lume a tentaţiilor, o lume coruptă şi promiscuă în care banii şi sexul stabilesc adevărata ierahie de putere. Cu un trecut dureros pe care a încercat să îl lase în spate, destinul le aduce încă o dată faţă în faţă pe Annette şi Kathryn.

În timp ce Sarah Michelle Geller urma să reia rolul maleficei Kathryn Merteuil, pentru personajul Annette a fost distribuită actriţa Kate Levering. Alţi actori ataşaţi proiectului sunt Taylor John Smith, Samantha Logan, Sophina Brown, Coby Bell şi Bryce Cass.

Cum în perioada aceasta ştirile s-au dovedit a fi 50-50, vestea bună este că cei de la Sony Pictures TV nu reununţă la proiect, în prezent căutând o nouă ‘casă’ pentru dezvoltarea şi difuzarea remake-ului Cruel Intentions.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s