mariana-klavenoMini-reuniune Stalker pe platourile ABC, Mariana Klaveno alăturându-i-se lui Maggie Q în noua dramă a postului, Designated Survivor. Din informaţiile furnizate, actriţa va avea un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata sezonului, urmând a o interpreta pe misterioasa femeie brunetă, membră a grupului clandestin care se face vinovat de atacul terorist care a reuşit să zguduie încă o dată Statele Unite ale Americii.

Anul acesta, Mariana a putut fi văzută în ultimele episoade ale dramediei Lifetime, Devious Maids. De curând ea a terminat filmările pentru un rol recurring în proiectul celor de la DirecTV, Full Circle. Pentru moment nu se cunosc alte informaţii privitoare la viitoare sa apariţie în Designated Survivor.

Descriere: O nouă dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât mai repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

Designated Survivor revine cu un nou episod miercuri, 9.11.2016. – 1×06 ‘The Interrogation’

Sursa