TCA Winter Press Tour 2017: Panel CW

cwDupă ce Hulu a făcut senzaţie cu materialele lansate, iată că a venit rândul celor de la CW să îşi uimească telespectatori iar noutăţile prezentate în cadrul panelului de la TCA Winter Press Tour 2017 au reuşit într-adevăr să îi încânte pe fanii postului. Reînnoiri, episoade muzicale, trei remake-uri şi multe alte noi informaţii au fost dezvăluite de Mark Pedowitz acompaniat de actorii şi producătorii care au urcat pe scenă pentru o nouă rundă de promovare.

Infos despre: Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, Frequency, iZombie, Jane the Virgin, No Tomorrow, Supergirl, Supernatural, The Flash, The Originals, The Vampire Diaries + Charmed, Dynasty, Lost Boys, Superman


Reînnoiri. Ştirea serii cu siguranţă a fost reînnoirea a şapte seriale din grila postului. Dacă în 2016 ne bucuram că o astfel de veste apăruse în luna martie, cu mult înainte de săptămâna de foc din cadrul UpFront-urilor special dedicată acestor tip de informaţii, iată că anul acesta preşedintele postului nu a mai dorit să întârzie nici măcar o zi o dată ce a luat această decizie.


CW reînnoieşte 7 serialeDa, aţi citit bine. Este luna ianuarie iar cei de la CW au decis că nu mai are rost să aştepte până în luna mai pentru a da fanilor veştile bune şi anume reînnoire cu un nou sezon a serialelor Arrow, DC’s Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin, Supergirl, Supernatural şi The Flash. (ştire completă, aici)


Constantine. Matt Ryan a prins rădăcini la CW şi chiar dacă revenirea personajului Constantine nu este cea pe care şi-ar fi dorit-o fanii, în Arrowverse totul este posibil – exemplu Vixen. Noua animaţie se alătură în grila CW Seed unei alte colaborări cu DC Comics anunţată în această vară, Freedom Fighters: The Ray. (aici)


Constantine revine la CW: Într-adevăr, Constantine revine însă nu aşa cum şi-ar fi dorit fanii răposatului serial produs de cei de la NBC ci în formatul unei serii animate ce va fi difuzată pe platforma CW Seed. (ştire completă, aici)


Crazy Ex-Girlfriend/Jane the Virgin. În timp ce fanii celor două proiecte se bucură de reînnoirea primită, unii nu pot înţelege de ce acestea au fost prelungite date fiind ratingurile mai mult decât modeste înregistrate. Răspunsul este simplu şi anume cele două seriale se numără printre preferatelor criticilor, Pedowitz fiind încântat că atât Jane cât şi peripeţiile Rebeccăi Bloom au reuşit să aducă noi telespectatori postului, persoane care în trecut nu erau atrase de proiectele deja existente ale CW. Bineînţeles că nu au fost uitate nici nominalizările de anul acesta la Globurile de Aur ale celor două protagoniste, Gina Rodriguez şi Rebecca Bunch.

Frequency/No Tomorrow. După cum ştim, cele două seriale lansate în această toamnă nu au primit scenarii adiţionale, rămânând la comanda iniţială de 13 episoade. Conform lui Pedowitz, în principiu cam acesta a fost planul încă de la bun început tocmai pentru a putea face loc în grilă celor patru seriale care urmează a reveni pe micile ecrane şi lui Riverdale, proiect ce va fi lansat la sfârşitul lunii ianuarie. Chiar şi aşa, preşedintele postului a ţinut să menţioneze că şi-ar fi dorit şi chiar s-a aşteptat la ratinguri puţin mai mari pentru No Tomorrow. În ciuda lipsei unor scenarii adiţionale comandate, soarta celor două seriale nu a fost încă decisă, cele două urmând a fi puse la dispoziţia abonaţilor Netflix de pretutindeni la şapte zile de la finalizarea sezonului 1. Dacă cele două seriale vor avea ‘a huge binge moment’, Pedowitz nu exclude o reînnoire cu un sezon secund pentru unul sau chiar pentru ambele proiecte.
De mentionat că dacă cele două vor fi în cele din urmă anulate, potenţialele cliffhangers vor fi dezvăluite fanilor prin intermediul unor noi scene (un mini-material asemănător unui webepisode scurt) ce va fi urcat pe platforma digitală CW.

iZombie. Chiar dacă nu face parte din lista celor şapte seriale reînnoite, Rob Thomas are planuri mari pentru iZombie, aducând în discuţie în cadrul panelului chiar şi un potenţial sezon 4 – cam ce ar aduce acesta nou. Dată fiind extinderea colaborării sale cu CW cu un nou potenţial proiect de durată, Lost Boys, sunt şanse mari ca în luna mai să vedem o decizie favorabilă pentru continuarea aventurilor lui Liv.
Din cele declarate, în noul sezon, acţiunea va aduce în prim-plan un subiect sensibil zilelor  noastre şi anume discriminarea, subiect ce va fi dezvoltat în potenţialul S4 – acesta raportându-se la facţiunea militare ce va încerca să facă o lume mai sigură  (?) pentru zombie în momentul în care secretul lor se va afla. Rămâne totuşi de văzut de partea cui se va afla Liv în acest viitor război, Rob Thomas menţionând că va fi mai degrabă de partea celor cu au un plan mai bun.
De menţionat că din luna noiembrie un nou actor s-a alăturat distribuţie iZombie şi anume Andrew Caldwell. Acesta îl va interpreta pe Harley Jones, un tânăr extremist cu o puternică viziune anti-guvern şi aversiune pentru zombie, un tânăr pasionat de arme care nu face un secret din faptul că îşi doreşte să distrugă cât mai mulţi cu putinţă.


Mai multe informaţii despre sezonul 3: Pentru a îndulci aşteptarea fanilor, cei de la CW au publicat sinopsisul pentru sezonul 3 iar lucrurile se anunţă destul de … încurcate. Ce ne aşteapta de la Liv & CO o dată cu luna aprilie? (ştire completă, aici)


The Vampire Diaries. Cum serialul mai are rămase doar 8 episoade până fanii vor spune definitv la revedere fraţilor Salvatore, întrebarea devenită deja laitmotiv a fost bineînţeles legată de revenirea Ninei Dobrev pentru finalul serialului. Din răspunsul vag dat de Mark Pedowitz nu rămâne decât să aşteptăm pentru a vedea cum au descis scenariştii să încheie această poveste, preşedintele postului menţionând doar că cei doi producători au promis un final fantastic. Dat fiind firul narativ din ultimele episoade, dacă Nina va reveni, în pielea cărui personaj o va face oare – Elena sau Katerina? :d

Mark Pedowitz: “The best way I can answer that question is Julie [Plec], Kevin [Williamson], the studio and The CW promise a fantastic series finale.”

The Originals. Cum serialul părinte se termină şi dată fiind comanda redusă şi lansarea întârziată a noilor episoade, unul din subiectele atacate în cadrul panelului CW a fost soarta spin-offului The Originals. Bineînţeles că răspunsul lui Pedowitz nu a uimit în originalitate, acesta confirmând în mare ce deja ştiam şi anume că se aşteaptă lansarea noului sezon pentru a putea fi luată o decizie în acest sens. Până la aceasta, serialul se lasă încă o dată în voia ratingurilor, cifrele înregistrate de S4 urmând să dicteze dacă epopeea familiei Mikaelson va continua ori va ajunge la final o dată cu 4×13. Noul sezon vine cu noi surprize (anterior anunţate), printre acestea regăsindu-se un crossover cu TVD (aici), episoade regizate de trei dintre portagonişti (aici) şi o nouă cronologie, evenimentele din S4 urmând să se desfăşoare la o distanţă de cinci ani faţă de cele de la finalul sezonului 3. (aici)

Mark Pedowitz: “Julie [Plec] and I spoke ahead of time about this. The Originals has not yet premiered for the season. It’ll probably be a discussion in May. I’m a big Julie Plec fan. I’m hoping The Originals will continue. A lot of it will depend on performance.”

Supernatural. Aflându-se printre fericitele şapte seriale reînnoite şi ajungând totuşi la norocosul număr de 13 sezoane, cei prezenţi în sală la panelul CW nu au putut să nu întrebe cât va mai continua ori dacă se întrevede la orizont un final pentru aventurile fraţilor Winchester. Fan declarat al serialului, răspunsul lui Mark Pedowitz a fost acelaşi ca întotdeauna şi anume că totul ţine de cei doi protagonişti, Jared Padalecki şi Jensen Ackles.

Mark Pedowitz: “As long as the show is performing, the boys (stars Jensen Ackles and Jared Padalecki) want to do it and I am in the chair, Supernatural has a long life”.

Supergirl/The Flash. Nici crossover-ul muzical anunţat cu cinci luni în urmă nu a fost uitat, Berlanti şi Kreisberg oferind câteva noi detalii despre cele două episoade precum şi despre personajul care îi va pune pe cei doi supereroi să gândească pe note muzicale.


Crossover muzical: În urmă cu cinci luni, în cadrul turului de presă de vară TCA era anunţat faptul că va exista un crossover special The Flash/Supergirl, mai precis două episoade muzicale. (aici) (ştire completă, aici)

The Flash. Imediat după anunţul reînnoirii, echipa The Flash a pus monopol pe panel, Greg Berlanti şi Andrew Kreisberg vorbind despre revenirea maleficului Black Flash, a lui Grodd şi a lui Solovar.


Reîntoarcerea lui Grodd: Cei de la CW se ţin de cuvânt şi mai ales de promisiunea făcută fanilor lui Grodd. Gorila care i-a făcut zile negre şi probabil i-a cauzat lui Barry un început de reumatism, va reveni în primăvara lui 2017 pentru două noi episoade. (ştire completă, aici)

Reîntoarcerea lui Black Flash: Da, aţi citit bine. Se pare că nu am scăpat de bau-bau, Hunter Zoloman AKA Black Flash urmând să revină pe micile ecrane pentru o nouă rundă de haos. Şi cum cuvântul cheie e haos, conform ultimelor informaţii dezvăluite la panelul CW din cadrul turului de presă de iarnă TCA, sunt mari şanse ca acesta să revină în mai multe din serialele CW/DC Comics şi nu doar în The Flash, cum ne-am fi aşteptat. (ştire completă, aici)


Charmed/Dynasty/Lost Boys. Chiar dacă la momentul actual nu există o comandă directă (straight-to-series) pentru niciunul din cele trei reboot-uri, în cadrul panelului au fost aduse în discuţie şi potenţialele proiecte anterior anunţate.

  • Charmed: chiar daca acţiunea va fi plasată în anii ’70, noul proiect nu va fi un prequel al serialului original. Rămâne de văzut cum va fi integrată Puterea celor Trei, dat fiind că aceasta rămâne un element central în poveste.
  • Dynasty: după modelul defunctului reboot Dallas al celor de la TNT, noul proiect Dynasty va păstra în prim-plan cele două familii protagoniste, urmând a fi introduse noi personaje.
  • Lost Boys: se păstrează planul original de şapte sezoane, urmând ca fiecare sezon să reprezinte câte un deceniu diferit. Conform lui Rob Thomas, scenarist şi producător Lost Boys, primul sezon va începe cu acţiunea plasată în anii ’60, S2 în New York-ul anilor ’70, S3 în ’80 (chiar dacă evenimentele vor fi diferite de cele din film, e posibil să se păstreze ca locaţie Santa Clara), S4 va fi dedicat euforiei anilor ’90 numită de altfel şi vampire grunge, urmând ca S7 să aibă loc în prezent (2024). Pentru moment nu au fost contactaţi protagoniştii filmului omonim din 1987. O altă menţiune ar fi că în serial vor exista alte personaje decât cele din film (alte tipologii pentru Lost Boys). (mai multe detalii, aici)

Superman. Cunoscând trecutul proiectelor lui Berlanti şi având ca punct de reper primele episoade ale noului sezon Supergirl în cadrul cărora vărul Clark Kent şi-a făcut apariţia, fanii au tot lansat teorii privind un nou spin-off, de această dată cu Superman protagonist. Din păcate, pentru moment nu este în cărţi un astfel de proiect ori o revenire a lui Tyler pe platourile de filmare din Vancouver. Chiar dacă Pedowitz s-a arătat destul de rezervat în acest sens, Greg Berlanti nu exclude o revenire a supereroului la momentul potrivit.

Mark Pedowitz: “Tyler did a great job. (…) There’s no plan to do a series. There are no plans at the moment for him to return [to Supergirl]. If they wish to have him return, we’d love to have him.”

Greg Berlanti: “Look, we were just really lucky. (…) We asked to have him come on for the first couple episodes and they were great about it. We’d love to have Tyler back, he’s amazing, he was great in the role. In success, I think all those things are possible. I’m always the guy who says ‘yes’ if there seems to be an appetite for it and the people involved are really nice.


Surse: 1, 2, 3, 4

One thought on “TCA Winter Press Tour 2017: Panel CW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s