‘Beyond’ primeşte sezonul 2

beyond_s2Veştile bune ale celor de la Freeform nu par a se fi terminat, ultimul anunţ din cadrul TCA 2017 vizând reînnoirea dramei Beyond cu un nou sezon. Serialul a fost lansat pe 2 ianuarie, cu o premieră dublă – 1×01/1×02. După difuzarea pe post a acestora, cei de la Freeform au pus la dispoziţia publicului pe platforma oficială a postului întregul sezon.

Descriere: Beyond îl are ca protagonist pe Holden, un tânăr care se trezeşte dintr-o comă de peste 12 ani, într-o lume schimbată, descoperind că şi el la rândul său este diferit, dezvoltând noi abilităţi supranaturale. Curând se va dovedi că aceste noi aptitudini nu sunt tocmai o bincuvântare, transformându-l într-o persoană de interes pentru o grupare periculoasă ai cărei membrii nu se dau înapoi de la nimic.
Revenit la viaţă, este timpul ca Holden să afle ce s-a întâmplat cu el în cei 12 ani, cum a dobândit noile abilităţi ori cine este responsabil de acestea, cine sunt cei care îl vânează, însă, mai important, el va trebui să înveţe să supravieţuiască în noua societate şi să adapteze noilor schimbări.


-Tim Kring, producator executive Beyond:
“It’s a courageous thing to pick up a series this early, but audiences notices these things early. It can help build momentum for a show when they learn there’s a commitment to the show.”

Sursa

One thought on “‘Beyond’ primeşte sezonul 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s