FX pregăteşte ‘FEUD’ (Updated)

FX_logoUPDATE: Primul sezon din noua drama antologică semnată de Ryan Murphy se va numi Feud: Bette and Joan. Premieră oficială: 5.03.2017.


Ryan Murphy pare a deveni la fel de ocupat precum Dick Wolf ori Shonda Rhimes, după noi sezoane pentru American Horror Story, Scream Queens si American Crime Story, având în lucru la FX un nou proiect care promite a deveni rapid preferatul publicului.

Este vorba de Feud, un nou proiect structurat pe formatul antologic preferat şi dezvoltat de Murphy, fiecare sezon fiind asemeni unei miniserii cu un număr limitat de episoade şi un nou set de personaje. Pentru S1 a fost deja plasată o comandă de 8 episoade, filmările urmând a începe în această toamnă pentru o posibilă premieră în 2017.

Din distribuţia primului sezon fac parte Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis, Catherine Zeta-Jones, Alfred Molina, Stanley Tucci şi Domnic Burgess. Nici echipa de producţie nu este lipsită de nume cunoscute, alături de Murphy ocupând scaunele de producători executivi Brad Pitt, Dede Gardner precum şi cele două protagoniste, Lange şi Sarandon.

Descriere: Feud, o nouă drama antologică FX, va explora în fiecare sezon un nou conflict celebru din culisele imperiului cinematografic hollywoodian. S1 se va axa pe una din cele mai cunoscute dispute de la Hollywood şi anume cea dintre actriţele Bette Davis şi Joan Crawford şi a evenimentelor petrecute pe platourile de filmare ale filmului ‘What Ever Happened to Baby Jane?’. În anul 1962, cele două actriţe au hotărât că este nevoie de o mişcare care să le revitalizeze carierele cinematografice, luând astfel naştere colaborarea pentru proiectul ‘What Ever Happened to Baby Jane?’ nominalizat la cinci categorii ale ediţiei din acel an a premiilor Oscar. În timp ce produsul cinematografic a fost unul apreciat atât de public cât şi de critici, adevărata luptă s-a dat pe platourile de filmare, ego-urile celor două vedete dând naştere celui mai cunoscut conflict din cetatea filmului.

Episodul pilot al noului proiect este bazat în mare parte pe scenariul ‘Best Actress’ semnat de Jaffe Cohen şi Michael Zam, material achiziţionat de Ryan pentru care a obţinut astfel drepturi de utilizare în Feud.

Distribuţie:

  • Jessica Lange – Joan Crawford;
  • Susan Sarandon – Bette Davis;
  • Alfred Molina – Robert Aldrich, regizorul perliculei ‘What Ever Happened to Baby Jane?’;
  • Stanley Tucci – Jack L. Warner, unul din fondatorii şi directorii studiourilor Warner Bros.;
  • Judy Davis – Hedda Hopper, jurnalistă de cancan;
  • Dominic Burgess – Victor Buono, interpretul lui Edwin Flagg în ‘What Ever Happened to Baby Jane?’
  • Catherine Zeta-Jones – celebra actriţă Olivia de Havilland.


Alăturarea lui Zeta-Jones în Feud a fost anunţată via Twitter chiar de Ryan Murphy pe contul său personal:

https://twitter.com/MrRPMurphy/status/765640237271756800?ref_src=twsrc%5Etfw

——


Sursa

One thought on “FX pregăteşte ‘FEUD’ (Updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s