Gifted: Joseph Morgan NU se alătură noului proiect Fox (UPDATE)

Joseph MorganUPDATE: După câteva ore de angoasă pentru fanii The Originals după ce unul din producătorii francizei cinematografice X-Men, Lauren Shuler Donner, a postat pe contul personal de Twitter o poză de la citirea scenariului noului episod pilot Fox, zvonurile unei anulări premature pentru spin-offul The Vampire Diaries au luat cu asalt reţelele de socializare, fanii fiind convinşi că distribuirea lui Morgan în acest nou proiect reprezintă finalul neanunţat pentru familia Mikaelson.

Cu acestea spuse, cei de la Entertainment Weekly au aflat mai multe informaţii, confirmând că Joseph Morgan nu s-a alăturat noului potenţial proiect cu mutanţi, de altfel titlul Gifted este unul încă în lucru, nefiind nimic definitiv. Prezenta acestuia la masă a fost motivată prin suplinire, respectiv completarea unor spaţii/personaje nedistribuite la citire (eng: merely filling in for the read-through).

În privinţa actorilor din distribuţie, în timp ce Amy Acker şi Stephen Moyer vor fi părinţii în cauză, Blair Redford va fi liderul mutanţilor din underground, Jamie Chung o va interpreta pe Blink (mutant cu puteri de teleportare) şi Dumont va fi Polaris, fiica lui Magneto.


Ştire iniţială:
Pentru fanii The Originals lucrurile par a se complica…

Dacă zilele trecute anunţam că actriţa Claire Holt s-a alăturat distribuţiei unui posibil nou proiect ABC, Doomsday (detalii, aici), se pare că acum a venit rândul fratelui său de pe micul ecran, Joseph Morgan. Fără un anunţ oficial, însă cum o poză face cât o mie de cuvinte, pe Twitter a apărut în urmă cu doar câteva ore o fotografie cu distribuţia pentru Gifted, pilotul TV cu mutanţi.

În poza postată, în prima fază de pre-producţie, respectiv citire scenariu, îl vedem pe Joseph Morgan alături de actorii deja anunţaţi ai proiectului şi anume Amy Acker,  Stephen Moyer, Blair Radford, Jamie Chung ş.a..

După ce serialul a fost reînnoit doar cu o comandă de 13 episoade, mutat în grila de midseason, fără o promovare cum se cuvine pentru S4 şi deja cu 9 seriale CW reînnoite, posibilitatea plecării din proiect a unuia din protagonişti ar putea fi anunţul neoficial că fanii The Originals ar trebui să se bucure cât mai pot de serial.

De menţionat că cele două piloturi din a căror distribuţie fac parte Claire şi Joseph sunt la stadiu de proiecte potenţiale pentru grila 2017/18, însă sunt şi printre favoritele de a primi o comandă de serial în luna mai, în cadrul Upfront-urilor. Fox se luptă deja de câţiva ani pentru a avea un serial cu mutanţi, în timp ce ABC a făcut tot posibilul pentru a câştiga licitaţia pentru producerea Doomsday.

Decriere: Gifted prezintă povestea unei familii forţate de împrejurări să renunţe la viata pe care o au în momentul în care părinţii descoperă abilităţile mutante ale copilului lor. Hărţuiţi de un guvern ostil, ei se alătură unei reţele underground de mutanţi care luptă pentru supravieţuire.

Rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla şi ce decizie vor lua cei de la CW, existând posibilitatea jonglării a două proiecte simultan, exemplu fiind chiar Daniel Gillies care a fost în acelaşi timp protagonist The Originals şi Saving Hope.

The Originals revine cu noi episoade începând cu 17 martie. – 4×01 ‘Gather Up the Killers’ (synopsis tradus + materiale promotionale)

One thought on “Gifted: Joseph Morgan NU se alătură noului proiect Fox (UPDATE)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s