Mary Elizabeth MastrantonioMisterul producţiei The Punisher pare a se mai elucida puţin câte puţin, ultimele poze de pe platourile de filmare dezvăluind distribuirea lui Mary Elizabeth Mastrantonio într-unul din rolurile cheie ale acestui spin-off. Din spusele celor care urmăresc en-detail filmările şi materialele cu pricina, pozele de mai jos ar aparţine de episodul 1×10.

Mary Elizabeth Mastrantonio se alătură unei distribuţii conduse de Jon Bernthal alături de care îi vom mai putea urmări pe Ben Barnes, Deborah Ann Woll, Ebon Moss-Bachrach, Amber Revah, Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman şi Michael Nathanson.

Pasionaţii de producţii TV, în ultimii ani au putut să o vadă pe Mastrantonio în seriale precum Grimm, Limitless şi Hostages.

Personajul lui Frank Castle AKA The Punisher, apărut pentru prima dată în numărul 129 din benzile desenate The Amazing Spider-Man, şi-a făcut apariţia în universul Marvel/Netflix o dată cu lansarea sezonului secund din Daredevil. The Punisher este încadrat la categoria antieroi, acesta fiind alter ego-ul lui Castle, un veterean de război decorat care începe un război împotriva mafiei locale din New York după ce familia sa este victimă colaterală în timpul unei afaceri eşuate între două bande rivale.

În privinţa lansării, cei de la Netflix au comunicat doar că sezonul 1 va avea premiera în 2017, după The Defenders. Pentru moment nu se cunoaşte dacă Matt Murdock/Daredevil va avea un cameo în The Punisher.