UpFronts 2017: Proiecte CW (poll)

CW_Dare to DefyLuna aprilie dă startul UpFront-urilor din 2017, în perioada imediat următoare, televiziunile prin cablu fiind cele care vor sparge gheaţa cu informaţii despre noile proiecte, grila 2017/18, materiale promoţionale pentru titlurile noi ale postului precum şi nelipsitele anunţuri privind reînnoirile şi anulările serialelor proprii.

Până la acel moment, m-am gândit că ar fi indicat să cunoaştem mai multe informaţii despre proiectele propuse ale fiecărui post, începând cu CW, care deja a reînnoit aproximativ 75% din serialele postului.

UpFront-ul CW este programat pentru 18.05.2017.

Pentru sezonul 2017/18, cei de la CW au de ales seriale noi din cele şase proiecte înaintate pentru care au fost sau încă se filmează episoadele pilot – Black Lightning, Dynasty, Insatiable, Life Sentence, Searchers şi Valor.

Seriale reînnoite: Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin, Legends of Tomorrow, Riverdale, Supergirl, Supernatural, The 100, The Flashştiri complete aici: 1, 2, 3
Seriale finalizate: Reign, The Vampire Diaries
Seriale anulate: ???
Limbo: Frequency, iZombie, No Tomorrow, The Originals


Rebootul Charmed şi adaptarea TV a peliculei Lost Boys au fost amânate pentru sezonul 2018/19. Conectat într-o oarecare măsură cu povestea surorilor Halliwell care a rulat pe micile ecrane timp de opt sezoane, acţiunea noului Charmed se va petrece în 1976. Adaptarea TV Lost Boys va adopta formatul antologic, proiectul urmând să fie structurat pe durata a 7 sezoane (echivalentul a 70 ani), fiecare sezon urmând a acoperi un deceniu – povestea, antagonistul şi locaţia vor fi schimbate, doar grupul ‘băieţilor pierduţi’ (aka vampirii) rămânând aceiaşi în fiecare sezon. Sezonul 1 va fi plasat în San Francisco, în vara anului 1967.


– 2017/18 –

1.BLACK LIGHTNING
Black Lightning îl are ca protagonist pe Jefferson Pierce un supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă o dată cu renunţarea la costumul său însă, pus în faţa unor noi ameninţări ce îi vizează familia, acesta revine în lupta şi la alter ego-ul său de justiţiar. În benzile desenate cele două fiice vor călca pe urmele tatălui lor, devenind superoinele cunoscute ca Thunder şi Lightning.

 • Jefferson Pierce AKA Black Lightning (Cress Williams): supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă de justiţiar o dată cu renunţarea la costumul său, noile pericole care îi ameninţă familia făcându-l să redevină Black Lightning.
 • Lynn Pierce (Christine Adams): fosta soţie a lui Jefferson, Lynn este o femeie inteligentă şi încrezătoare în forţele propii, o femeie care nu se dă în lături de la nimic atunci când siguranţa celor iubiţi este pusă în pericol.
 • Jennifer (China Anne McClaine): mezina familiei şi o elevă model, Jennifer este o tânără independentă şi o sportivă desăvârşită cu o înclinaţie periculoasă spre justiţie şi dreptate.
 • Anissa (Nafessa Williams): studentă la medicină, Anissa încearcă constant să se autodepăşească şi să devină cea mai bună versiune a sa, de aici şi jobul part-time de a preda la şcoala tatălui său. Recurtarea acesteia de o bandă criminal locală este unul din motivele pentru care Jefferson redevine Black Lightning.

Echipă: Mara Brock Akil (scenarist/EP), Salim Akil (scenarist/regizor/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP)
Materiale promoţionale: costum Black Lightning


2.DYNASTY
Reboot al telenovelei cu acelaşi nume din anii ’80 şi avându-i protagonişti pe membrii a două din cele mai înstărite familii din America, Carrington şi Colby, Dynasty prezintă disputele acestora în ceea ce priveşte averea, puterea, descendenţii şi moştenirea. Noua poveste este scrisă din perspectiva a două femei rivale şi anume Fallon Carrington, fiica miliardarului Blake şi a lui Cristal, viitoare sa mamă vitregă, o femeie hispanică din clasa de mijloc a societăţii. Viaţa miliardariilor, a acelor 1% care conduc întreaga planetă, este una cu adevărat atrăgătoare însă dedesubturile acesteia, în spatele uşilor închise şi dincolo de lumina reflectoarelor stau corupţia, şantajul şi compromisurile. Povestea originală l-a avut protagonist pe Blake Carrington, un magnat în domeniul petrolier, a cărui fiică, Fallon, o ura şi o detesta pe mult mai tânăra secretară a sa, Krystle Jennings, pe care acesta o ceruse în căsătorie. Actori din proiectul original îşi vor face apariţia în serial.

 • Cristal (Nathalie Kelley): Cristal, o femeie hispanică din clasa de mijloc care urcă pe scara socială o dată cu mariajul său cu Blake Carrington, unul din cei mai bogaţi bărbaţi din lume.
 • Fallon Carrington (Elizabeth Gillies): încă de când a fost abandonată de mama sa, Fallon a făcut tot posibiliul pentru a-şi clădi o relaţie matură cu tatăl său, din păcate fără prea mare succes din partea acestuia, Blake făcând dezamăgind-o de cele mai multe ori fără să îi pese de consecinţe ori de starea emoţională a fiicei sale.
 • Blake Carrington (Grant Show): unul din cei mai bogaţi bărbaţi din America, tatăl lui Fallon şi Steven.
 • Jeff Colby (Sam Adegoke): încântător, stilat şi atrăgător, miliardar şi guru în domeniul tehnologic, Colby este un bărbat care a luptat şi a învăţat pentru a obţine ceea ce are în prezent. O dată un simplu angajat la compania lui Carrington, el este acum rivalul declarat al lui Blake, amândoi încercând să obţină acelaşi contract, o franciză sportivă. Legătura cu familia Carrington nu se opreşte aici, Jeff fiind fost coleg de liceu cu Fallon, cei doi având de altfel o oarecare istorie amoroasă, motiv pentru care în momentul în care aceasta apelează la el obosită de stilul manipulativ al tatălui săi, Colby îi oferă o metodă facilă de a se răzbuna pe părintele său patern.
 • Culhane (Robert Christopher Riley): şoferul bine plătit al familiei Carrington.
 • Sam (Rafael de la Fuente): un tânăr atrăgător şi o fire intrigantă, Sam are o aventură de o noapte cu Steven, fiul rebel al lui Blake Carrington.

Echipă: Josh Schwartz (scenarist/EP), Stephanie Savage (scenarist/EP), Sallie Patrick (scenarist/EP), Esther Shapiro (EP), Richard Shapiro (EP), Brad Silberling (regizor)


3.INSATIABLE
Un avocat căzut în dizgraţie se reinventează devenind consilier pentru concursurile de frumuseţe, o nouă provocare scoţându-l din zona sa de confort în momentul în care printre clientii săi se află o adolescentă batjocorită de colegii, a cărui unic scop este răzbunarea. Ajutorul pe care i-l oferă acesteia va duce la o reinventare şi la un rezultat mai îngrozitor decât s-ar fi aşteptat iniţial. Scenariul este inspirat din viaţa lui Bill Alverson, un avocat din sud devenit consilier pentru participanţii concursurilor de frumuseţe, în prezent gazdă pentru reality-showul Coach Charming produs de TLC.

 • Bob (Robert Dallas): avocat de drept civil căzut în dizgraţie, acesta se reinventează devenind antrenor pentru concursurile de frumuseţe. Un bărbat atrăgător ce ţine la etichetă, tată a doi adolescenţi, Bob este constant agresat şi intimidate de soţia şi tatăl său, de altfel acesta fiind şi şeful său de la biroul de avocatură. El este devotat şi loial tinerelor pe care le consiliază, convins fiind că aceasta este adevărata sa menire.
 • Patty (Debby Ryan): o adolescenă hărţuită şi batjocorită de colegii săi ce caută să se răzbune pe toţi cei care i-au făcut rău. Patty obişnuia să fie o fată grasă care găsea alinare şi confort în mâncare, asta până când din cauza unei operaţii la falcă a reuşit să slăbească peste 35 de kilograme. Fiica unei alcoolice care cu greu a reuşit să stea departe de băutură timp de 60 de zile, viaţa lui Patty se schimbă în momentul în care avocatul său, de altfel consilier în cadrul concursurilor de frumuseţe, îi oferă serviciile sale de a o ajuta să devină o regină a frumuseţii.
 • Angie (Sarah Colonna): mama lui Patty şi alcoolică recunoscută, aceasta îşi creşte singură fiica. Înfruntându-şi problemele şi hotărând să renunţe la băutură, Angie doreşte să facă ce este corect pentru fiica sa. Cunoscătoare a concursurilor de frumuseţe, în trecut a fost la un pas de a câştiga titlul de Miss Georgia.
 • Coralee (Alyssa Milano): soţia lui Bob, o femeie interesată de statutul său social.
 • Dixie (Irene Choi): una din clientele lui Bob şi concurentă în cadrul unui concurs de frumuseţe, alături de mama sa, Dixie face tot posibilul să îi distrugă cariera acestuia.
 • Barnum (Christopher Gorham): procuror şi tată al unei concurente, Barnum este nemesis-ul lui Bob în sala de judecată.
 • Nonnie (Kimmy Shields): cea mai bună prietenă a lui Patty.
 • Azalea (Erinn Westbrook): o tânără atrăgătoare, inteligentă, sigură pe sine şi manipulativă, aceasta îl angajează pe Bob pentru a o ajuta să îşi menţină coroana de regină a frumuseţii.
 • Brick (Michael Provost): aparent sportivul clişeu dintr-un liceu, Brick dovedeşte treptat că e cu mult mai mult decât îi lasă pe alţii să vadă la el.

Echipă: Lauren Gussis (scenarist/EP), Ryan Seacrest (EP), Nina Wass (EP), Todd Hoffman (EP), Dennis Kim (EP), Andrew Fleming (regizor)


4.LIFE SENTENCE
Dramedie a cărui protagonistă este o tânără diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, pentru care lucrurile se schimbă în momentul în care află că nu va muri prea curând. Pusă în faţa unei noi realităţi, aceasta va trebui să înveţe să trăiască cu deciziile pe care le-a făcut în cei zece ani în care a hotărât să facă totul ca şi când ar fi ultima sa zi pe acest pământ.

 • Stella (Lucy Hale): diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, viaţa i se schimbă la 180 de grade încă o dată în momentul în care află că nu va muri prea curând. Pusă în faţa unei noi realităţi, tânăra va trebui să înveţe să trăiască cu deciziile pe care le-a făcut în perioada în care a hotărât să facă totul ca şi când ar fi ultima sa zi pe acest pământ.
 • Paul (Dylan Walsh): tatăl Stellei, acesta şi-a petrecut ultimii zece ani din viaţă încercând să fie puternic pentru familia sa şi să accepte ideea că va veni momentul în care îşi va pierde fiica în faţa unei boli necrutăţoare. Acum că Stella este vindecată, Paul trebuie să îşi asume şi să înfrunte o serie de lucruri neplăcute pe care le-a făcut în ultimii ani.
 • Ida (Gillian Vigman): mama Stellei si persoana care tine familia unita asta pana cand decide sa isi abandoneze responsabilitatile maternale si sa isi urmeze inina, dand o sansa unei relatii amoroase cu Poppy, cea mai buna prietena a sa si detinatoare a unui magazine de brânzeturi numit Brie Yourself.
 • Elizabeth (Brooke Lyons): sora mai mare a Stellei care, după diagnosticarea acesteia, a decis să renunţe la visele sale pentru a avea grijă de familia sa, hotărând chiar să aibă un copil pentru a le oferi părinţilor săi o fărâmă de fericire. Vindecarea Stellei îi dă peste cap planurile şi ceea ce credea că îşi doreşte de la propria viaţă, realizând că regretă mare parte din deciziile ultimilor ani, printre acestea chiar şi întemeierea familiei sale.
 • Wes (Elliot Knight): soţul Stellei, un bărbat total nefericit de slujba sa în finanţe pe care o avea în UK, asta până când, în timpul unei călătorii în Paris o cunoaşte pe Stella, timpul petrecut împreună inspirându-l să îşi schimbe viaţa. În prezent, Wes duce o viaţa liniştită şi satisfăcătoare, lucrând piese de mobilier de lemn şi trăind clipa alături de soţia sa în Ashveille, un mic orăşel din Carolina de Nord.
 • Darrius (Carlos PenaVega): soţul lui Elizabeth, Darrius este un bărbat optimist şi iubitor, reprezentant de vânzări pentru produse farmaceutice, acesta întâlnindu-şi soţia pe holurile spitalului în perioada în care Stella era internată.

Echipă: Erin Cardillo (scenarist/EP), Richard Keith (scenarist/EP), Bill Lawrence (EP), Jeff Ingold (EP), Lee Toland Krieger (regizor)


5.SEARCHERS
Un grup de eroi neobişnuiţi se găsesc prinşi într-o nouă aventură, o călătorie ce le va schimba pentru totdeauna viaţa. La 10 ani de la moartea părinţilor lor, un tânăr pragmatic şi sora sa lipsită de inhibiţii care doreşte să îşi trăiască viaţa fără regrete, vor face echipă pentru a afla mai multe despre poveştile bizare şi terifiante spuse de mama lor, poveşti care se dovedesc a fi mai mult decât simple basme spuse înainte de culcare şi a căror desluşire îi va conduce către unele din cele mai mari mituri şi legende ale lumii.

 • Cooper (Zane Holtz): fost soldat în prezent un strălucit inovator al domeniului tehnologic, Cooper a acceptat şi trecut peste moartea părinţilor săi. Chiar şi aşa, viaţa sa se schimbă în momentul în care sora sa îl convinge să pornească într-o călătoria ce îi va ajuta să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu ei în urmă cu zece ani.
 • Fable (Alex McGregor): inteligentă, puternică şi rebelă din fire, Fable nu a renunţat niciodată să afle ce s-a întâmplat cu familia sa în urmă cu zece ani, iar acum, cu noi informaţii în posesia sa, este dispusă să încalce orice regulă pentru a descoperi adevărul.
 • Bosch (William Miller): căpitanul navei Prometheus, o fire misterioasă, Bosch este bântuit de trecutul şi experienţele sale cu necunoscutul.
 • Juniper (Jeanine Mason): o tânără îndrăzneaţă care a petrecut 22 de ani grei pe acest Pământ, o hoaţă vicleană care nu de puţine ori a intrat în altercaţie cu forţele de ordine.
 • Paul ‘Zin’ Shepherd (Josh Kidd): pilot şi fost militar, Zin li se alătură celor doi fraţi în această aventură nebunească aparent pentru bani, fără a dezvălui că adevăratul său motiv de a rămâne este unul personal.
 • Raff (Marc Blucas): unchiul lui Cooper şi Fable, cel care a avut grijă de cei doi după moartea părinţilor lor.

Echipă: Jason Rothenberg (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP), Dean White (regizor/EP)


6.VALOR
Limitele dintre disciplina militară şi dorinţa umană sunt testate în cadrul unei baze militare americane care adăposteşte Night Raiders, o echipă elitistă de piloţi de elicopter antrenaţi pentru misiuni clandentine în teritoriu şi în afara graniţelor. Chiar dacă povestea se desfăşoară în prezent, firul narativ conţine o serie de flashback-uri din cadrul unei misiuni eşuate din Somlia, printre secretele personale, militare şi guvernamentale, acţiunea ducând treptat la un plan de a salva soldaţii dispăruţi în misiunea cu pricina. În centrul acţiunii din prezent se regăsesc Nora şi Gallo, singurii soldaţi care au reuşit sa revină acasă după ce misiunea lor a luat-o pe o pantă descendentă văzându-se nevoiţi să îşi abandoneze camarazii pe teritoriu inamic. După o muşamalizare totală a celor întâmplate, cei doi sunt singurii care cunosc adevărul ascuns despre misiunea lor existând secrete pe care nici Armata americană nu trebuie să le afle.

 • Gallo (Matt Barr): descris ca fiind o combinaţie de FlyBoy/hipster adult, soldat cu experinţă, Gallo este comandantul şi co-pilotul Norei. Alături de colega sa, se antrenează pentru a merge să îşi salveze camarazii din mâinile inamicilor somalezi.
 • Nora (Christina Ochoa): singura femeie pilot din unitate şi supravieţuitoare a misiunii eşuate din Somalia, Nora este o persoană ambiţioasă, strict focusată pe ordinele primite. În misiuni, ea face echipă cu Gallo.
 • Capt. Robert Torres (Nigel Thatch): căpitanul echipei operative Night Riders, un bărbat dur şi impozant, loial piloţilor săi care îşi antrenează echipa pentru a putea executa şi lua decizia corectă indiferent de cât de complicată le este misiunea ori riscurile la care se supun.
 • Jimmy (W. Tré Davis): căsătorit cu Jess şi locuind în baza militară, Jimmy este şeful echipajului de zbor.
 • Jess (Corbin Reid): soţia lui Jimmy, Jess locuieşte împreună cu soţul şi fiul lor Max în baza militară.
 • Ian (Charlie Barnett): absolvent al academiei West Point şi ofiţer de intelligence pentru operaţiuni speciale, Ian este iubitul mai mult sau mai puţin oficial al Norei, relaţia lor fiind una on/off.
 • Thea (Melissa Roxburgh): ofiţer CIA.

Echipă de producţie: Kyle Jarrow (scenarist/EP), Bill Haber (EP), Michael Robin (regizor)Surse: 1, 2, 3, 4

11 thoughts on “UpFronts 2017: Proiecte CW (poll)

 1. Asteptam cu nerabdare Lost Boys, dar intr-un fel ma bucur ca l-au amanat, asta este un semn ca nu vor face treaba de mantuiala. Sau, cel putin asa sper.

  Cat despre proiectele de mai sus, cel mai mult ma atrage Searchers, premisa pare a fi una interesanta si personajele reusite. Ramane de vazut cum va iesi, daca va iesi.

  Nu sunt eu adeptul comic books, dar cunosc cat de cat lumile Marvel si DC, insa eu de Black Lightning chiar nu am auzit. Parca si vad un mega crossover Arrow-Flash-Supergirl-Legends-BL.

  Nu stiu cat de bine o sa prinda Dynasty la publicul CW. Desi s-a transformat radical fata de era Gossip Girl, e un mare pas inainte daca vor sa faca un astfel de reboot. Chiar sunt curios ce rezultat o sa iasa si daca o sa fie de durata sau o incercare gen Dallas de la TNT.

  Si Valor pare interesant, tot in afara zonei de confort a CW, mai degraba pretandu-se pe publicul CBS. Dar totusi, pana la urma sloganul lor e Dare to Defy, nu?

  Insatiable si Life Sentence nu ma atrag deloc.

  Liked by 1 person

  1. Chiar ca Dare to Defy si imi place ca incearca sa iasa din zona de confort cu proiect cat mai diversificate spre deosebire de trifecta ABC/CBS/NBC. Acolo e lipsa totala de imaginatie.

   Life Sentence imi place ca idee si chiar sunt curioasa de executia sa. Plus ca e aducator sigur de rating-uri avand-o ca protagonista pe Lucy Hale. CW a incercat si anul trecut ideea de carpe diem cu No Tomorrow insa stim cu totii ca nu a functionat si urmeaza sa citim cat de curand un comunicat privind anularea sa.

   Valor imi place ca idee si chiar as vrea sa vad ceva de genul acesta, plus ca anul asta fiecare televiziune trebuie sa aiba cel putin un serial cu militari. E un must. Distributia e ok iar pentru un sezon scurt, de ce nu. Tinand cont de publicul postului e foarte important de urmarit punerea sa in grila daca va fi ales.

   Searchers poate sa iasa foarte bine sau foarte prost, inca o data productia fiind cel mai important aspect aici. Tinand cont de subiect, efectele speciale sunt foarte importante si cu totii stim ca fondurile se duc pe supereroi cand vine vorba de CW so…ramane de vazut.

   Si asa ajungem la Black Lightning. Sincer pana cand nu am vazut proiectul la cei de la Fox nu am stiut de existenta acestui supererou dar nu e ca si cand citesc ori urmaresc benzile desenate. Daca vor diversitate, e mai mult ca sigur ca il vor alege pentru grila 2017/18. Pe mine una deja ma obosesc toate serialele lor cu supereroi, mai ales ca DC Comics si Berlanti par a fi preluat CW. In loc sa faci 100 de proiecte ai grija de cele inceput pentru ca majoritatea fanilor se plang de deciziile tale!

   Nu ne ramane decat Dynasty si Insatiable. Din cele doua as miza pe cel din urma, cu toate ca nu o am la suflet pe Debby Ryan. Ca la Hart of Dixie, e o alta lumea care ne-ar aduce si altceva spre deosebire de acelasi NY (?) cu copii bogati care vor sa se razbune pe parinti. Plus ca daca nu le iese bine, risca sa distrigua mostenirea ‘Dynasty’ cum s-a intamplat si cu Dallas. Niciunul din cele doua nu are vreun plot iesit din comun ori nemaipomenit, aceeasi razbunare, ratusca cea urata, mean girl etc..

   Liked by 1 person

 2. Searchers ma atrage si pe mine. Restul nu prea mi-a trezit interesul.
  Chiar asa… Multe s-au schimbat de la era GG! 😁

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s