‘The Resident’ o nouă dramă medicală marca Fox

Eliminăm patologii pentru a readuce pe micile ecrane doctorii cinici, dar inteligenţi. Remember House? Că doar de la Fox a fost şi el, însă până la un revival al lui Gregory House, din toamnă (cel mai probabil) vom avea întâlnire cu Matt Czuchry şi Emily VanCamp în noua dramă medicală semnată Fox, The Resident.

Descriere: Noua dramă medicală îl are protagonist pe Conrad Hawkins, doctor senior, inteligent, cinic, dur cu studenţii săi, mentor pentru Devon Pravesh, un tânăr rezident idealist, acesta ghidându-l încă din prima zi de activitate, arătându-i ceea ce se petrece cu adevărat în spatele scenei, care sunt plusurile şi minusurile medicinei moderne. Indiferent dacă pacienţii sunt sau nu salvaţi, speranţele vor fi cu siguranţă năruite.

În timp ce Czuchry îl va interpreta pe cinicul Hawkins şi Manish Dayal pe Pravesh, VanCamp va juca rolul lui Nic, o asistentă atrăgătoare care se întâmplă să fie şi iubita mai mult sau mai puţin oficială a lui Conrad. Ataşaţi proiectului mai sunt Bruce Greenwod şi Shaunette Wilson.

După un scenariu semnat de Amy Holden Jones, Hayley Schore, Roshan Sethi şi regizat de Phillip Noyce, The Resident îl are în echipa de producţie şi pe Antoine Fuqua.

The Resident este al patrulea proiect ales de Fox în ultimele 24 de ore pentru sezonul 2017/18 – The Gifted (aici), Ghosted şi LA to Vegas (aici).

Cu şase drame propuse pentru noul sezon din care două au intrat deja în procesul de rescriere a episodului pilot (The Passage şi The Beast), cei de la Fox mai au de luat o decizie în privinţa adaptării TV, Behind the Enemy Lines şi a proiectului fără nume (pentru moment), ce are în centru un scandal sexual care vizează membrii echipei de fotbal a unei universităţi de elită din Illinois.

The Resident_Fox_S1
Sursa: Fox

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s