ABC reînnoieşte 3 drame şi o comedie

Iată că încă o dată infleunţa Marvel îşi spune cuvântul în parteneriatul cu ABC, astfel ca în ciuda rating-urilor îngrijorătoare, Agents of SHIELD a primit cu un nou sezon, 5. Anul acesta, serialul a reuşit să înregistreze cifre modeste, media stabilizându-se în jurul a 2.4 milioane telespectatori săptămânal.

Sezonul curent a început pentru mulţi stângaci, cu apariţia lui Ghost Rider şi o echipă dezbinată, însă cele două ploturi ulterioare cu LMDs şi Agents of HYDRA au reuşit să convingă fanii să mai acorde o şansă sezonului.

S4 se va încheia săptămâna viitoare o dată cu difuzarea episodului 4×22 ‘World’s End’.


Dacă la Agents of SHIELD telespectatorii au avut emoţii în vederea unei reveniri, la Designated Survivor era un lucru deja ştiut însă doar neconfirmat oficial – mai ales că deja a fost angajat un nou showrunner pentru sezonul 2, Keith Eisner.

Lansat în septembrie 2016, drama politică a cărui protagonist este Kiefer Sutherland a avut o premieră care a reuşit să înregistreze aproximativ 10 milioane telespectatori, astfel că în ciuda unei scăderi destul de consistente, acestea au reuşit să se stabilizeze la o medie săptămânală de 5 milioane. Lăsând cifrele live, se pare că serialul este în topul înregistrărilor pe DVR, fiind de asemenea cea mai urmărită dramă ABC în Live+7.

Descriere: O nouă dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât mai repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

În România, serialul poate fi urmărit pe Netflix, episoadele noi fiind încărcate săptămânal pe platformă, imediat după difuzarea din State. În caz că nu i-aţi dat încă o şansă, puteţi citi una din recenziile pe care le-am publicat pentru Designated Survivor – aici.


Tot noaptea trecută, cei de la ABC au reînnoit şi Once Upon a Time, o dată cu aceasta confirmând că sezonul 7 va fi un reset, reboot sau cum doriţi să îl numiţi. Negocierile s-au definitivat, Lana Parilla, Robert Carlyle şi Colin O’Donoghue urmând să revină în capacitate full time de la toamnă. Jennifer Morrison, care a anunţat în urmă cu doar câteva zile că se va retrage din proiect (aici), va avea o scurtă apariţie în unul din noile episoade. Rămâne de văzut dacă vor proceda la fel cu Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas.

În ciuda ratingurilor modeste, Once Upon a Time rămâne una din cele mai urmărite drame de la ABC, cu o comunitate mare de fani.

Sezonul curent se va finaliza la sfârşitul acestei săptămâni, cu un episod dublu, 6×21 & 6×22 ‘The Finale Battle’.


Ultimul dar nu cel din urmă pe lista de reînnoiri a ABCului, este American Housewife, una din comediile noi ale sezonului 2016/17. Pentru moment nu se cunoaşte numărul de episoade comandat.

Descriere: Serialul o are ca protagonistă pe Katy Mixon în rolul lui Katie Otto, o femeie sigură pe sine care nu se sfieşte să iasă din tipare şi să spună ceea ce crede, mamă a trei copii şi soţia unui profesor universitar. În ciuda felului său de a fi, nu puţine sunt momentele când este acaparată de perfecţiunea şi bogăţia oraşului în care locuieşte, Westport, ea neintegrându-se în şablonul mămicilor cu trup perfect, purtătoare de leggings, iubitoare de yoga/pilates şi fane ale curelor de sucuri naturiste.

Până la toamnă, fanii îşi vor putea lua la revedere de la familia Otto pe 16 mai, o data cu difuzarea finalului de sezon 1, 1×23 ‘Can’t Hide it Anymore’.

Anterior acestor proiecte, ABC a reînnoit cu Modern Family (aici) şi The Goldbergs (aici), fiecare primind câte două noi sezoane. Nici comedia ‘Black-ish nu a fost uitata, aceasta primind sezonul 4 (aici).

Surse: 1, 2, 3

5 thoughts on “ABC reînnoieşte 3 drame şi o comedie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s