CBS anulează ‘Criminal Minds: Beyond Borders’

Şi iată că a venit şi ultima decizie CBS a sezonului, oficialii postului anunţând anularea serialului CM: Beyond Borders după două sezoane. O decizie aşteptată mai ales după reînnoirea Code Black (aici).

Acesta este cel de-al doilea spin-off Criminal Minds, în 2011 fiind făcută prima încercare cu Suspect Behavior, proiect anulat după doar un sezon scurt.

Descriere: Producătorii Criminal Minds fac o nouă încercare în a oferi fanilor un spin-off al îndrăgitului serial procedural, Beyond Borders avându-i ca protagonişti pe membrii IRS (International Response Unit), o echipă din cadrul FBI care se ocupă de cazurile americanilor din afara ţării aflaţi în pericol. O primă apariţie a acestor personaje a avut loc în episodul 10×19 din Criminal Minds, episod de tip backdoor pilot pentru noul serial. Condusă de Jack Garrett, un agent cu o vechime de peste 20 de ani în cadrul FBI echipa de profileri îi mai are alături de acesta pe Clara Seger, antropolog, Matthew Simmons, fost militar, Mae Jarvis, medic legist şi Russ ‘Monty’ Montgomery, analist şi persoana de legătură IRS cu familiile victimelor.

Finalul sezonului şi respectiv al serialului, este programat pentru 17 mai, CBS urmând să difuzeze un episod dublu. – 2×12 ‘Abominable’ & 2×13 ‘The Ripper of Riga’

Sursa

One thought on “CBS anulează ‘Criminal Minds: Beyond Borders’

  1. Sunt un mare fan al seriei originale (ce-i drept, a fost si printre primele seriale pe care le-am urmarit), dar niciunul dintre spinoff-uri nu m-a atras. Cred ca producatorii au exagerat foarte mult in unele episoade si,pe alocuri,parca nu am urmarit Criminal Minds,ci un serial aproximativ horror.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s