UpFronts 2017: CW – informaţii, proiecte & seriale, materiale promoţionale, orar

ABC / CBS / Fox / NBC / The CW–

Cei de la CW au tras cortina UpFront-urilor 2017 dedicate posturilor broadcast, Mark Pedowitz fiind însoţit pe scenă de actorii celor mai îndrăgite şi mai noi seriale ale postului. În cele aproximativ 60 de minute cât a durat toată prezentarea, au fost lansate materialele promoţionale ale cele patru noi proiecte alese pentru sezonul 2017/18 – Black Lightning, Dynasty, Life Sentence şi Valor. Despre Insatiable şi Searchers, există zvonuri că cei de la CW ar încerca să le vândă altor televiziuni.

Reînnoiri: Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin, iZombie, Legends of Tomorrow, Riverdale, Supergirl, Supernatural, The 100, The Flash, The Originals – ştiri complete aici: 1, 2, 3, 4
Seriale finalizate: Reign, The Vampire Diaries
Anulări: Frequency, No Tomorrow

Toamna: Dynasty, Valor
Midseason: Black Lightning, Life Sentence + iZombie, The 100, The Originals

ORAR 2017/18: aici


-a fost prezentat clipul sizzle reel pentru sezonul 2017/18, materialul conţinând mici secvenţe din toate serialele postului.

-evenimentul a început pe acordurile muzica Muse ‘Dig Down’ – aici.

Orar toamnă. Mici schimbări în grila postului, serile de vineri fiind ocupate de Jane the Virgin şi Crazy Ex-Girlfriend, marţea fiind dedicate celor care pot schimba timpul TheFlash/Legends of Tomorrow, miercuri un combo puţin inedit cu Riverdale ca lead-in pentru Dynasty, iar Oliver Queen făcând echipă cu fraţii Winchester în serile de joi.

-sezonul de toamnă urmează a începe în luna octombrie.

Dynasty. Mark Pedowitz a descris noul serial al postului ca “delicious and decadent”.

Supernatural. Pentru fanii SPN si Cartoon Network, CW pregăteşte un episod animat Scooby Doo/Supernatural.


– 2017/18 –

1.BLACK LIGHTNING
Black Lightning îl are ca protagonist pe Jefferson Pierce un supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă o dată cu renunţarea la costumul său însă, pus în faţa unor noi ameninţări ce îi vizează familia, acesta revine în lupta şi la alter ego-ul său de justiţiar. În benzile desenate cele două fiice vor călca pe urmele tatălui lor, devenind superoinele cunoscute ca Thunder şi Lightning.

 • Jefferson Pierce AKA Black Lightning (Cress Williams): supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă de justiţiar o dată cu renunţarea la costumul său, noile pericole care îi ameninţă familia făcându-l să redevină Black Lightning.
 • Lynn Pierce (Christine Adams): fosta soţie a lui Jefferson, Lynn este o femeie inteligentă şi încrezătoare în forţele propii, o femeie care nu se dă în lături de la nimic atunci când siguranţa celor iubiţi este pusă în pericol.
 • Jennifer (China Anne McClaine): mezina familiei şi o elevă model, Jennifer este o tânără independentă şi o sportivă desăvârşită cu o înclinaţie periculoasă spre justiţie şi dreptate.
 • Anissa (Nafessa Williams): studentă la medicină, Anissa încearcă constant să se autodepăşească şi să devină cea mai bună versiune a sa, de aici şi jobul part-time de a preda la şcoala tatălui său. Recurtarea acesteia de o bandă criminal locală este unul din motivele pentru care Jefferson redevine Black Lightning.

Echipă: Mara Brock Akil (scenarist/EP), Salim Akil (scenarist/regizor/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP)
Materiale promoţionale: costum Black Lightning


2.DYNASTY
Reboot al telenovelei cu acelaşi nume din anii ’80 şi avându-i protagonişti pe membrii a două din cele mai înstărite familii din America, Carrington şi Colby, Dynasty prezintă disputele acestora în ceea ce priveşte averea, puterea, descendenţii şi moştenirea. Noua poveste este scrisă din perspectiva a două femei rivale şi anume Fallon Carrington, fiica miliardarului Blake şi a lui Cristal, viitoare sa mamă vitregă, o femeie hispanică din clasa de mijloc a societăţii. Viaţa miliardariilor, a acelor 1% care conduc întreaga planetă, este una cu adevărat atrăgătoare însă dedesubturile acesteia, în spatele uşilor închise şi dincolo de lumina reflectoarelor stau corupţia, şantajul şi compromisurile. Povestea originală l-a avut protagonist pe Blake Carrington, un magnat în domeniul petrolier, a cărui fiică, Fallon, o ura şi o detesta pe mult mai tânăra secretară a sa, Krystle Jennings, pe care acesta o ceruse în căsătorie. Actori din proiectul original îşi vor face apariţia în serial.

 • Cristal (Nathalie Kelley): Cristal, o femeie hispanică din clasa de mijloc care urcă pe scara socială o dată cu mariajul său cu Blake Carrington, unul din cei mai bogaţi bărbaţi din lume.
 • Fallon Carrington (Elizabeth Gillies): încă de când a fost abandonată de mama sa, Fallon a făcut tot posibiliul pentru a-şi clădi o relaţie matură cu tatăl său, din păcate fără prea mare succes din partea acestuia, Blake făcând dezamăgind-o de cele mai multe ori fără să îi pese de consecinţe ori de starea emoţională a fiicei sale.
 • Blake Carrington (Grant Show): unul din cei mai bogaţi bărbaţi din America, tatăl lui Fallon şi Steven.
 • Jeff Colby (Sam Adegoke): încântător, stilat şi atrăgător, miliardar şi guru în domeniul tehnologic, Colby este un bărbat care a luptat şi a învăţat pentru a obţine ceea ce are în prezent. O dată un simplu angajat la compania lui Carrington, el este acum rivalul declarat al lui Blake, amândoi încercând să obţină acelaşi contract, o franciză sportivă. Legătura cu familia Carrington nu se opreşte aici, Jeff fiind fost coleg de liceu cu Fallon, cei doi având de altfel o oarecare istorie amoroasă, motiv pentru care în momentul în care aceasta apelează la el obosită de stilul manipulativ al tatălui săi, Colby îi oferă o metodă facilă de a se răzbuna pe părintele său patern.
 • Culhane (Robert Christopher Riley): şoferul bine plătit al familiei Carrington.
 • Sam (Rafael de la Fuente): un tânăr atrăgător şi o fire intrigantă, Sam are o aventură de o noapte cu Steven, fiul rebel al lui Blake Carrington.

Echipă: Josh Schwartz (scenarist/EP), Stephanie Savage (scenarist/EP), Sallie Patrick (scenarist/EP), Esther Shapiro (EP), Richard Shapiro (EP), Brad Silberling (regizor)


3.LIFE SENTENCE
Dramedie a cărui protagonistă este o tânără diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, pentru care lucrurile se schimbă în momentul în care află că nu va muri prea curând. Pusă în faţa unei noi realităţi, aceasta va trebui să înveţe să trăiască cu deciziile pe care le-a făcut în cei zece ani în care a hotărât să facă totul ca şi când ar fi ultima sa zi pe acest pământ.

 • Stella (Lucy Hale): diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, viaţa i se schimbă la 180 de grade încă o dată în momentul în care află că nu va muri prea curând. Pusă în faţa unei noi realităţi, tânăra va trebui să înveţe să trăiască cu deciziile pe care le-a făcut în perioada în care a hotărât să facă totul ca şi când ar fi ultima sa zi pe acest pământ.
 • Paul (Dylan Walsh): tatăl Stellei, acesta şi-a petrecut ultimii zece ani din viaţă încercând să fie puternic pentru familia sa şi să accepte ideea că va veni momentul în care îşi va pierde fiica în faţa unei boli necrutăţoare. Acum că Stella este vindecată, Paul trebuie să îşi asume şi să înfrunte o serie de lucruri neplăcute pe care le-a făcut în ultimii ani.
 • Ida (Gillian Vigman): mama Stellei si persoana care tine familia unita asta pana cand decide sa isi abandoneze responsabilitatile maternale si sa isi urmeze inina, dand o sansa unei relatii amoroase cu Poppy, cea mai buna prietena a sa si detinatoare a unui magazine de brânzeturi numit Brie Yourself.
 • Elizabeth (Brooke Lyons): sora mai mare a Stellei care, după diagnosticarea acesteia, a decis să renunţe la visele sale pentru a avea grijă de familia sa, hotărând chiar să aibă un copil pentru a le oferi părinţilor săi o fărâmă de fericire. Vindecarea Stellei îi dă peste cap planurile şi ceea ce credea că îşi doreşte de la propria viaţă, realizând că regretă mare parte din deciziile ultimilor ani, printre acestea chiar şi întemeierea familiei sale.
 • Wes (Elliot Knight): soţul Stellei, un bărbat total nefericit de slujba sa în finanţe pe care o avea în UK, asta până când, în timpul unei călătorii în Paris o cunoaşte pe Stella, timpul petrecut împreună inspirându-l să îşi schimbe viaţa. În prezent, Wes duce o viaţa liniştită şi satisfăcătoare, lucrând piese de mobilier de lemn şi trăind clipa alături de soţia sa în Ashveille, un mic orăşel din Carolina de Nord.
 • Darrius (Carlos PenaVega): soţul lui Elizabeth, Darrius este un bărbat optimist şi iubitor, reprezentant de vânzări pentru produse farmaceutice, acesta întâlnindu-şi soţia pe holurile spitalului în perioada în care Stella era internată.

Echipă: Erin Cardillo (scenarist/EP), Richard Keith (scenarist/EP), Bill Lawrence (EP), Jeff Ingold (EP), Lee Toland Krieger (regizor)


4.VALOR
Limitele dintre disciplina militară şi dorinţa umană sunt testate în cadrul unei baze militare americane care adăposteşte Night Raiders, o echipă elitistă de piloţi de elicopter antrenaţi pentru misiuni clandentine în teritoriu şi în afara graniţelor. Chiar dacă povestea se desfăşoară în prezent, firul narativ conţine o serie de flashback-uri din cadrul unei misiuni eşuate din Somlia, printre secretele personale, militare şi guvernamentale, acţiunea ducând treptat la un plan de a salva soldaţii dispăruţi în misiunea cu pricina. În centrul acţiunii din prezent se regăsesc Nora şi Gallo, singurii soldaţi care au reuşit sa revină acasă după ce misiunea lor a luat-o pe o pantă descendentă văzându-se nevoiţi să îşi abandoneze camarazii pe teritoriu inamic. După o muşamalizare totală a celor întâmplate, cei doi sunt singurii care cunosc adevărul ascuns despre misiunea lor existând secrete pe care nici Armata americană nu trebuie să le afle.

 • Gallo (Matt Barr): descris ca fiind o combinaţie de FlyBoy/hipster adult, soldat cu experinţă, Gallo este comandantul şi co-pilotul Norei. Alături de colega sa, se antrenează pentru a merge să îşi salveze camarazii din mâinile inamicilor somalezi.
 • Nora (Christina Ochoa): singura femeie pilot din unitate şi supravieţuitoare a misiunii eşuate din Somalia, Nora este o persoană ambiţioasă, strict focusată pe ordinele primite. În misiuni, ea face echipă cu Gallo.
 • Capt. Robert Torres (Nigel Thatch): căpitanul echipei operative Night Riders, un bărbat dur şi impozant, loial piloţilor săi care îşi antrenează echipa pentru a putea executa şi lua decizia corectă indiferent de cât de complicată le este misiunea ori riscurile la care se supun.
 • Jimmy (W. Tré Davis): căsătorit cu Jess şi locuind în baza militară, Jimmy este şeful echipajului de zbor.
 • Jess (Corbin Reid): soţia lui Jimmy, Jess locuieşte împreună cu soţul şi fiul lor Max în baza militară.
 • Ian (Charlie Barnett): absolvent al academiei West Point şi ofiţer de intelligence pentru operaţiuni speciale, Ian este iubitul mai mult sau mai puţin oficial al Norei, relaţia lor fiind una on/off.
 • Thea (Melissa Roxburgh): ofiţer CIA.

Echipă de producţie: Kyle Jarrow (scenarist/EP), Bill Haber (EP), Michael Robin (regizor)


Promo extins -> first look

Sneak Peeks


Articol integral, proiecte CW – aici

Surse: 1, 2, 3, 4

3 thoughts on “UpFronts 2017: CW – informaţii, proiecte & seriale, materiale promoţionale, orar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s