Mişcări importante de trupe în culisele Taken, asta după ce iniţial revenirea serialului fusese anunţată pentru această toamnă însă premiera sa nu s-a regăsit în grila proaspăt anunţată zilele trecute de NBC (aici).

Se pare ca nu a durat mult şi am aflat şi motivul, mai precis o schimbare majoră în distribuţia serialului, din actorii cu statut de series regulars rămânând afiliaţi proiectului pentru sezonul doi doar Clive Standen şi Jennifer Beals. Seara trecută, cei de la TvLine au anunţat în exclusivitate că actorii Gaius Charles (John), Brooklyn Sudano (Asha), Monique Gabriela Curnen (Vlasik), Michael Irby (Scott), Jose Pablo Cantillo (Dave) şi James Landry Hébert (Rem) nu vor reveni pentru noile episoade, ieşirea personajelor lor urmând probabil să fie scrisă pentru premiera S2.

După cum a fost anunţat încă de la reînnoire, serialul va avea începând cu sezonul secund un nou showrunner, Greg Plageman înlocuindu-l pe Alex Cary. Plageman pare că are o nouă/altă viziune pentru cum ar trebui să arate acest prequel al francizei cinematografice a lui Luc Besson, de aici şi noile schimbări. Ţinând cont că fostul său proiect, Person of Interest a fost apreciat de public şi a rezistat nu mai puţin de cinci sezoane pe micul ecran, merită să vedem ce poate face Plageman din povestea lui Bryan Mills.

Descriere: Având la bază franciză cu acelaşi nume, serialul se doreşte a fi un prequel al filmelor ce l-au avut ca protagonist pe Liam Neeson. Mai precis, noile episoade vor prezenta originea personajului Bryan Mills şi felul în care pierderea cuiva apropiat îl va trimite într-o goană după răzbunare, fostul soldat şi actualmente ofiţer CIA, nedându-se înapoi de la nimic atunci când vine vorba de propria dreptate.

Pentru moment, serialul urmează a reveni cu noi personaje şi episoadele aferente sezonului doi în midseason.

Sursa