‘Downward Dog’ şi ‘Still Star-Crossed’ anulate

Cam greu cu serialele de vară mai ales când vorbim de ABC. Conform ultimelor postări în social media, proiectele Downward Dog şi Still Star-Crossed au fost anulate, un comunicat oficial urmând să vină din partea postului săptămâna viitoare, o dată cu expirare contractelor actorilor.

Pentru Downward Dog vestea anulării comediei a fost anunţată de Samm Hodges pe contul personal de Twitter. În nota ataşată postării, scrisă împreună cu Michael Killens, co-creator al proiectului, se specifică că urmează a se căuta o nouă televiziune pentru serial. Finalul dublu de serial va fi difuzat marţi, pe 27 iunie – 1×07 ‘Getting What You Always Wanted’ & 1×08 ‘Getting Lost’.

Anularea Still Star-Crossed a fost anunţată în două faze, în primă instanţă, ca urmare a trei săptămâni de ratinguri modice, cei de la ABC au decis începând cu 8 iulie (1×04) mutarea serialului în grila de sâmbătă seara. Imediat după, actorul Torrance Coombs a confirmat pe contul personal de Twiitter anularea serialului şi faptul că cei de la ABC vor continua difuzarea episoadelor rămase. Mesajele acestuia, mai jos.

Descriere Still Star-Crossed: Având la bază volumul semnat de Melinda Taub, Still Star-Crossed continuă povestea rivalităţii Capulet şi Montague, tragedia morţii tinerilor îndrăgostiţi Romeo şi Julieta, nefăcând decât să escaladeze ura dintre cele două familii. Urcat pe tronul Veronei, noul rege trebuie să decidă ce este mai bine pentru supuşii săi, Verona fiind oraşul haosului şi al urii.


https://twitter.com/sammhodges/status/878369804473647104

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s