Marvel’s Inhumans: noutăţi şi informaţii (Updated)

Premieră: 1.09.2017 – IMAX / 29.09.2017 – ABC
Televiziune/Platformă online: ABC
Comandă: 8 episoade
Distribuţie: Anson Mount, Serinda Swan, Iwan Theon, Ken Leung, Eme Ikwuakor, Mike Moh, Isabelle Cornish, Sonya Balmores, Ellen Woglom
Echipă: Scott Buck (EP/showrunner), Jim Chory (EP), Jeph Loeb (EP)

Noul serial prezintă povestea nespusă a familiei regale de Inhumani din Attilan. Specie de persoane cu superputeri, unice pentru fiecare individ în parte, povestea Inhumanilor a fost introdusă în universul benzilor desenate Marvel în 1965, de către Stan Lee şi Jack Kirby. De precizat că noul serial nu este un spin-off al proiectului Marvel’s Agents of SHIELD.

Primele două episoade vor fi rulate în format IMAX în cinematografele americane, cu două săptămâni înainte de premiera oficială de pe ABC. Varianta difuzată la TV va conţine o serie de scene noi.

Descriere: Divizaţi de o lovitură militară menită să preia puterea, membrii familiei regale de Inhumani reuşesc să scape fugind în Hawaii, unde prin interacţiunile surprinzătoare şi umanitatea ce îi înconjoară, găsesc răspuns pentru propria salvare şi posibil chiar a întregii planete.

Personaje:

  • Black Bolt (Anson Mount): Regele Inhumanilor, Black Bolt are o voce atât de puternică încât poate distruge un întreg oraş cu o simplă şoaptă. Acesta va comunica cu cei din jurul său folosindu-se de limbajul semnelor.
  • Maximus (Iwan Rheon): în ciuda dorinţei de a purta chiar el coroana regală, Maximus îi este loial fratelui său, Bolt, şi locuitorilor din Attilan.
  • Medusa (Serinda Swan): Regină a Inhumanilor, soţie şi sfătuitoare loială a lui Bolt, războinică neînfricată, Medusa are abilitatea de a-şi controla psihic părul – lung, elastic şi puternic, fiecare fir din părul acesteia are duritatea unui fir de oţel. În benzile desenate, părul Medusei mai poate ridica şi susţine greutăţi de până la 1.5 tone.
  • Karnak (Ken Leung): vărul şi sfătuitorul regelui, abilitatea sa este de a descoperi vulnerabilităţile, indiferent că este vorba de oameni, planuri ori construcţii. Considerat cel mai mare susţinător al lui Black Bolt, Karnak este un bun strateg, deseori considerat a fi filozoful familiei.
  • Gorgon (Eme Ikwuakor): văr al regelui, Gorgon este comandantul armatei din Attilan. Cu picioare copită puternice, acesta poate genera un seism printr-o simplă tropăitură. Opus lui Karnak, Gorgon preferă să îşi câştige dreptatea prin luptă decât pe cale amiabilă, prin raţiune, înţelegere şi vorbă bună.
  • Crystal (Isabelle Cornish): sora Medusei şi cea mai mică membră a familiei regale, Crystal are puterea de a controla elementele. În ciuda vârstei şi a impulsivităţii care o precedă, tânăra este devotată familiei sale.
  • Triton (Mike Moh): văr al regelui, atletic şi calculat chiar şi în cele mai dificile situaţii, Triton are puterea de a supravieţui în adâncuri.
  • Auran (Sonya Balmores): conducătoare neînfricată a Gărzii Regale, Auran îi este loială şi supusă Regelui din Attilan.
  • ? (Ellen Woglom): o femeie inteligentă şi concentrată pe misiunea sa, încât nu de puţine ori uită de manierele şi cutumele sociale. Slujba pe care deţine în cadrul unei companii aerospaţiale este tot ce şi-a dorit mai mult pe lume, aceasta dedicându-şi întreaga viaţă studierii cosmosului.
  • Lockjaw: companionul lui Crystal, Lockjaw este un câine de aproape o tonă cu puteri de teleportare.

*disponibil şi in Romania pe 1 septembrie


Surse: 1, 2, 3

3 thoughts on “Marvel’s Inhumans: noutăţi şi informaţii (Updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s