Eric Ladin, nou membru în echipa ‘SIX’

În baza evenimentelor din finalul primului sezon, SIX trebuie să se regrupeze, prima mişcare fiind făcută cu distribuirea lui Eric Ladin pentru S2.

Conform informaţiilor lansate, actorul va fi unul din noii protagonişti alături de Barry Sloane, Juan Pablo Raba & CO., Ladin urmând să îl interpreteze pe Trevor, un puşcas marin cu experienţă şi un record de invidiat, însă aşa cum ne-am obişnuit deja trebuie să aibă şi o parte întunecată, acesta având un comportament iraţional şi de necontrolat, provocând haos în cadrul noului său echipaj.

Descriere: SIX îi are ca protagonişti pe membrii echipei 6 Navy SEAL, a căror misiune de eliminare a unui lider taliban capătă o nouă turnură în momentul în care printre terorişti, descoperă un cetăţean american pe care îl împuşcă. În primul sezon, Richard ‘Rip’ Taggart, fostul şef ale echipei, actualmente angajat al unui contractor privat de securitate, este capturat de gruparea teroristă Boko Haram. În ciuda diferenţelor cu foştii săi colegi, echipa SEAL 6 lucrează pentru a descoperi locaţia şi a reusi salvarea lui Rip, după ce mass-media îl identifică ca fiind fost soldat în Marina americană.

Sezonul 1 s-a finalizat pe 8 martie cu episodul 1×08 ‘End Game’. O dată pentru premiera noilor episoade urmează a fi comunicată de History, filmările fiind programate pentru această vară.

PS: conform paginii sale IMDb, Ladin va avea un rol şi în premiera sezonului secund din Lethal Weapon.

Sursa

2 thoughts on “Eric Ladin, nou membru în echipa ‘SIX’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s