Designated Survivor: Paulo Costanzo, nou membru al Cabinetului Prezidenţial

Unul pleacă, altul vine că doar aşa e industria TV. După ce zilele trecute anunţam ieşirea din proiect a actriţei Virginia Madsen (aici), a venit momentul să scriu şi despre noua achiziţie, mai precis despre Paulo Costanzo care se alătură distribuţiei Designated Survivor într-un rol regular pentru sezonul secund, actorul urmând să îl interpeteze pe Lyor Boone, noul director politic al Casei Albe.

Din scurta prezentare a personajului publicată de cei de la ABC, Boone este adus în echipă de Emily, reputaţia precedându-l şi făcându-l să fie omul potrivit în misiunea de a ajuta Administraţia cu noua strategie politică, comunicarea şi implementarea acesteia. Lyor nu va fi unul din preferaţii lui Kirkman, priceperea şi capabilităţile sale fiind umbrite în ochii preşedintelui de cinismul său. Chiar şi aşa, în ciuda divergenţelor de viziune, a unei relaţii tensionate şi a obiectivelor similare, cei doi găsesc un punct comun şi anume dacă se doreşte ca poporul să creadă din nou în acest guvern, trebuie ca înainte de toate să creadă în Tom Kirkman.

Descriere: O nouă dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât mai repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

După finalizarea Royal Pains, Costanzo a putut fi urmărit în perioada 2016-17 în serialele TV The Good Fight, The Expanse şi The Night Of, actorul având apariţii recurring şi de guest-star.

Designated Survivor revine în această toamnă cu noi episoade, o dată de premieră urmând a fi anunţată de cei de la ABC.

Sursa

2 thoughts on “Designated Survivor: Paulo Costanzo, nou membru al Cabinetului Prezidenţial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s