Ghosted: Amber Stevens West, noul technician din Bureau Underground

De la NBC la Fox, Amber Stevens West este prima actriţă din distribuţia recent anulatului The Carmichael Show care îşi găseşte un nou rol. Conform celor anunţate de Fox, actriţa s-a alăturat comediei Ghosted, înlocuind-o în procesul de redistribuire pe Edi Patterson.

Amber o va interpreta pe Annie, specialist tech şi expert în arme în cadrul Bureau Underground, o tânără inteligentă şi realistă care crede cu tărie în misiunea departamenului său. În afara serviciului, Annie este descrisă ca fiind o persoană amuzantă căreia îi place să îşi petreacă timpul cu câinele său, să bea un vin rose chiar dacă nu e de cea mai bună calitate şi să vizioneze noutăţile în materie de seriale TV.

Descriere Ghosted: Comedie ce are ca protagonişti doi bărbaţi cu firi total opuse, unul tipologia clasică a scepticului cinic, iar celălalt un geniu ce se crede cu adevărat în misticul paranormal, recrutaţi de Bureau Underground pentru a investiga activitatea inexplicabilă şi în continuă creştere din Los Angeles – totul pe fundalul descoperirii unui mister ce ar putea duce la extincţia rasei umane. Pe scurt, proiectul poate fi descries ca varianta de comedie a serialului cult X-Files. Mai multe materiale Ghosted, aici.

Premiera Ghosted este programată pentru 1 octombrie însă până atunci echipa, în frunte cu Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker şi producătorii executivi Tom Gormican şi Kevin Etten, va face o scurtă vizită la convenţia San Diego Comic-Con pentru o sesiune Q&A. Panelul Ghosted este programat pentru 20 iulie.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s