‘Designated Survivor’ recrutează ofiţeri MI-6

După Paulo Costanzo (aici), Ben Lawson este cel mai nou actor care se alătură distribuţiei Designated Survivor pentru sezonul secund.

Conform comunicatului emis de cei de la ABC, Lawson îl va interpreta pe Damian Rennett, un agent MI-6 care a cunoscut-o pe Hannah în timpul unei misiuni desfăşurate în Amsterdam. Cum se întâmplă de cele mai multe pe teren în filmele cu spioni, relaţia celor doi evoluează treptat de la competitivitate, la ceva dificil şi complicat, ajungând în cele din urmă la atracţia irezistibilă alimentată de adrenalina misiunii. Rămâne totuşi de văzut care vor fi cauzele venirii acestuia la Washington DC, ştiind deja că va rămâne pe durata întregului sezon, actorul semnând pentru un rol de series regular.

Lawson a putut fi urmărit de curând în serialul anulat al celor de la CBS, Doubt. Anterior rolului pe care l-a avut în drama lui Katherine Heigl, el a mai avut apariţii în iZombie, Billions, Angel from Hell şi Grimm.

Descriere: O nouă dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât mai repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

Designated Survivor revine în această toamnă cu noi episoade, o dată de premieră urmând a fi anunţată de cei de la ABC.

Sursa

2 thoughts on “‘Designated Survivor’ recrutează ofiţeri MI-6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s