Olivia Munn se alătură dramei ‘Six’

După Eric Ladin (aici), Olivia Munn este cea mai nou actriţă ce se alătură distribuţiei Six pentru cel de-al doilea sezon al dramei History.

Din comunicatul publicat, Munn o va interpreta pe Gina, agent CIA, o femeie inteligentă care nu de puţine ori s-a dovedit nemiloasă în activitatea întreprinsă, cu atât mai mult cu cât parcursul său profesional este unul remarcabil, Gina începându-şi activitatea în Agenţie de pe cea mai joasă treaptă a ierarhiei, ajungând în prezent într-o poziţie elitistă de coodonare misiuni.

Descriere: SIX îi are ca protagonişti pe membrii echipei 6 Navy SEAL, a căror misiune de eliminare a unui lider taliban capătă o nouă turnură în momentul în care printre terorişti, descoperă un cetăţean american pe care îl împuşcă. În primul sezon, Richard ‘Rip’ Taggart, fostul şef ale echipei, actualmente angajat al unui contractor privat de securitate, este capturat de gruparea teroristă Boko Haram. În ciuda diferenţelor cu foştii săi colegi, echipa SEAL 6 lucrează pentru a descoperi locaţia şi a reusi salvarea lui Rip, după ce mass-media îl identifică ca fiind fost soldat în Marina americană.

Cele 10 episoade aferente sezonului secund urmează să intre în producţie luna aceasta. Pentru moment cei de la History nu au stabilit o dată pentru premiera S2.

Sursa

One thought on “Olivia Munn se alătură dramei ‘Six’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s