The Sinner: noutăţi şi informaţii

Premieră: 2.08.2017
Televiziune/Platformă online: USA Network
Comandă: 8 episoade / reînnoit cu S2
Distribuţie: Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Abby Miller, Dohn Norwood
Echipă: Derek Simonds (creator/showrunner), Charlie Gogolak (EP), Jessica Biel (EP), Michelle Purple (EP), Antonio Campos (regizor/EP)
Site oficial: aici

-Poze Promotionale / Promo-uri

Descriere: Adaptare a bestseller-ului omonim semnat de Petra Hammesfahr al cărui personaj central este o tânără mamă care învăluită brusc de o stare de furie inexplicabilă, comite public un act violent. Ce este mai rău e că aceasta nu are nici cea mai vagă idee despre ceea ce face când este în transa cu pricina însă este cert că acest incident va fi catalizatorul unei serii de evenimente surprinzătorare a căror desfăşurare va trece de limitele ‘cine’ sau ‘ce’, întrebarea potrivită fiind mai degrabă ‘de ce’. Un investigator cu o moralitate îndoielnică devine la rândul său obsedat de a descoperi ceea ce se întâmplă cu adevărat cu această tânără femeie, cei doi alegând să lucreze împreună pentru aflarea şi despletirea unor secrete bine ascunse din trecutul acesteia.

PERSONAJE:

  • Cora Tannetti (Jessica Biel): o tânără mamă care fără să cunoască ceea ce se întâmplă cu ea, este învăluită într-o stare de furie în urma căreia comite public un act violent.
  • Harry Ambrose (Bill Pullman): fire sensibilă însă cu o etică deseori îndoielnică, detectivul Ambrose se vede captivat de cazul Corei, motiv pentru care, convins că la mijloc este ceva mai important, începe propria investigaţia şi cercetare a vieţii lui Tannetti.
  • Mason Tannetti (Christopher Abbott): un bărbat simplu, instalator de aere condiţionate la firma părinţilor săi, Mason este soţul Corei. Viaţa şi mariajul său aparent fericite iau o nouă turnură după ce soţia sa comite public un act violent fără a avea vreo urmă de raţiune despre cele întâmplate.
  • Caitlin Sullivan (Abby Miller): o tânără şi ambiţioasă poliţistă a cărei legătură personală cu familia Tannetti îi complică activitatea din cadrul forţelor de ordine, relaţia acestora ajungând în cele din urmă să influenţeze cursul investigaţiei a celor înfăptuite de Cora.
  • Dan Leroy (Dohn Norwood): tânăr detectiv şi protejatul lui Ambrose, Leroy se va vedea pus în postura în care va trebui să decidă dacă va urma instinctele mentorului său sau va face ceea ce consideră că este correct şi calea cea bună.


Surse: 1, 2

 

One thought on “The Sinner: noutăţi şi informaţii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s