MTV doreşte un reboot ‘Teen Wolf’

Oare îi poate înlocui careva pe Scott, Stiles & CO.? Ştim cu toţii că ideea unui spin-off a fost din ce în ce mai vehiculată mai ales după confirmarea sezonului 6 ca final de serial însă, iată că acum apar şi primele informaţii oficiale, probabil cu ceva mai multe detalii mâine, în cadrul panelului Teen Wolf de la San Diego Comic-Con.

Conform Hollywood Reporter, cei de la Viacom au iniţiat deja o serie de discuţii cu showrunnerul/realizatorul şi creatorul Jeff Davis cu scopul de a transforma Teen Wolf într-o serie de tip antologie, format care aduce pe micul ecran sezon de sezon, noi personaje şi o nouă poveste centrală. Cele mai cunoscute proiecte antologie rămân cele ale lui Ryan Murphy în colaborare cu FX – American Horror Story, American Crime Story, Feud.

Mai precis, noul reboot Teen Wolf va avea o nouă distribuţie şi o poveste plasată într-o nouă locaţie, cu menţiunea că nu este exclus ca personaje cunoscute să îşi facă apariţia ori chiar să se alăture noii găşti.

Pentru moment discuţiile se afla într-un stadiu incipient, noi informaţii urmând să fie comunicate în perioada următoare. MTV şi Jeff Davis au de asemenea în plan să continue moştenirea Teen Wolf în formatul unui podcast săptămânal.

Teen Wolf revine cu ultimele 10 noi episoade începând cu 30 iulie. Joi, Tyler Posey, Dylan Sprayberry, Shelley Hennig, Cody Christian, Khylin Rhambo însoţiţi de Jeff Davis sunt aşteptaţi la panelul Teen Wolf din cadrul convenţiei San Diego Comic-Con.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s