Nick Wechsler, nou rol în ‘Shades of Blue’

Nick Wechsler pare a rămâne în continuare în familia celor de la NBC, după scurte apariţii în The Player şi mai recent în Chicago PD, actorul semnând pentru un rol recurring în cel mai nou sezon Shades of Blue. Fără prea multe detalii despre cum va arăta rolul său, cei de la NBC au făcut cunoscut doar faptul că Wechsler va avea o apariţie extinsă pe durata sezonului 3, urmând să îl interpreteze pe detectivul Cole. Restul rămâne să aflăm în preajma premierei S3.

Descriere: Shades of Blue este descrisă ca fiind o dramă complexă creată în jurul dilemei morale a lui Harlee Santos, mamă singură şi detectiv NYPD, prinsă într-o situaţie fără de ieşire care, încercând să îşi apere familia şi să evite arestarea, va trebui să devină informator al Diviziei FBI Anticorupţie în schimbul imunităţii, oferind informaţii despre colegii săi de la secţie, un grup bine sudat ce se autodefineşte ca o a doua familie pentru fiecare membru al său.

Nick Wechsler este al doilea actor anunţat pentru noile episoade Shades of Blue, anterior fiind comunicat faptul că Victor Turpin se va alătura distribuţiei în rolul lui Enrique, fiul unui înstărit şi puternic membru de cartel.

Shades of Blue va reveni cu noi episoade în midseason 2018 (martie-aprilie).

Sursa

3 thoughts on “Nick Wechsler, nou rol în ‘Shades of Blue’

      1. Da si chiar este bun ! Este printre putinele din care trebuie sa-mi iau doza saptamanala si nu la calup ! Foarte interesante si captivante toate plot-urile, chiar n-ai timp sa te plictisesti la el !

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s