Blondele par a fi preferatele celor din Chicago Fire, cei de la NBC anunţând via Hollywood Reporter distribuirea lui Eloise Mumford într-un rol recurring pentru sezonul 6. Din cele comunicate, actriţa o va interpreta pe Hope Jacquinot, o veche prietenă din adolescenţă a lui Sylvie, pe scurt o tânără încântătoare care iubeşte viaţa, abandonând Indiana în detrimentul oraşului Chicago.

Cel mai recent, Eloise a putut fi urmărită în peliculele din seria Fifty Shades of Grey, aceasta interpretând-o pe Kate Kavanagh.

Dacă reprezentanţii postului sunt mai rezervaţi atunci când vine vorba de Fire ori Med, informaţiile despre Chicago PD par a nu mai conteni, astfel că la nici 24 de ore la anunţul revenirii lui Mykelti Williamson pe platourile de filmare ale sezonului 5, Wendell Pierce devine cel mai nou actor care se înscrie pe lista personajelor noilor episoade. Pentru moment, Pierce are statut de guest-star pentru premiera 5×01, actorul urmând să îl interpreteze pe Ray Price, unul din consilierii oraşului Chicago, un bărbat inteligent şi determinat să obţină ceea ce îşi doreşte, un politician cu un talent înnăscut de a analiza imaginea de ansamblu pentru a-şi cunoaşte beneficiile indiferent de partea/tabăra în care se află.

Pierce a putut fi urmărit recent în comedia anulată a celor de la CBS, The Odd Couple, precum şi în drama legală Suits, unde personajul său Robert Zane a avut o apariţie recurring pe durata sezoanelor 2-6.

Chicago PD revine cu noi episoade începând cu 27 septembrie, Chicago Fire pe 28 septembrie.

Sursa