Hawaii Five-o: noi actori pentru sezonul 8 + Ian Anthony Dale promovat

Ian Anthony Dale promovat la series regular pentru cel mai nou sezon Hawaii Five-0. Pe scurt, o decizie la care nu m-aş fi aşteptat şi pe care nici nu am luat-o în considerare până acum dat fiind faptul că soţia personajului său, Kono, s-a retras din proiect, ea fiind singura legătură a fostului şef Yakuza cu echipa 5-0. În cel mai bun caz mă gândeam că din când în când se va mai face câte o referire la cei doi însă fără vreo prezenţă fizică a lui Dale aka Adam Noshimuri. În orice caz, o veste bună pentru fanii actorului care de altfel poate fi urmărit în aceată vară într-un alt proiect CBS, Salvation.

După câteva zeci de poze de pe platourile de filmare ale premierei de sezon 8, iată că cei de la CBS confirmă în cele din urmă distribuirea lui Meghan Rath în rolul lui Tani Rey. Tânăra, cadet exmatriculat din cadrul Academiei de Poliţie actualmente salvamar la un hotel de pe insula va fi recurtată de McGarrett pentru a li se alătura echipei 5-0. Dacă Kono a fost luată din Academie chiar înainte de absolvire, Tani este oarecum o versiune mai light a lui Chin. Rămâne totuşi să aflăm motivul pentru care tânăra a fost exmatriculată în ciuda aptitudinilor sale.

În cele din urmă, alături de Rath, novice pe platourile de filmare din Hawaii este Beulah Koale, care îl va interpreta în noul sezon pe Junios Reigns, un fost Navy SEAL care speră să profite în continuare de abilităţile sale prin afilierea sa echipei 5-0. Se pare că Reigns se cunoaşte cu McGarrett, el chiar apelând la Steve pentru acestă nouă slujbă.
Mai jos, câteva poze de pe platourile Hawaii Five-0.

Serialul revine cu noi episoade pe 29 septembrie.


Sursa

One thought on “Hawaii Five-o: noi actori pentru sezonul 8 + Ian Anthony Dale promovat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s