Iată că zvonurile unui sezon final The Originals sunt în cele din urmă confirmate, vestea fiind anunţată chiar de creatoarea Julie Plec pe contul său personal de Twitter.

Zvonuri în privinţa finalului The Originals au apărut încă de anul trecut când serialul a fost reînnoit cu un sezon de doar 13 episoade şi integrat în grila CW din midseason. Acestea au continuat cu finalizarea The Vampire Diaries, mulţi considerând că familia Originală nu poate face faţă audienţelor fără fandomul şi sprijinul TVD însă chiar şi asa, serialul a primit o reînnoire de un sezon 5, confirmat acum ca fiind şi cel în care epopeea familiei Mikaelson ajunge final.

Pentru fanii serialului, ultimele zile au adus informaţii preţioase, cei de la
CW anunţând distribuirea lui Danielle Rose Russell în rolul adolescentei Hope Mikaleson, promovarea vampirului Josh la series regular precum şi mult aşteptata apariţie a lui Caroline Forbes pentru premiera 5×01. Mai multe informaţii la panelul de sâmbătă.

Descriere: Spin-off al cunoscutului The Vampire Diaries, The Originals reuşeşte să prezinte o poveste nouă axată pe familie, putere, alianţe, trădări, lăcomie şi lupte pentru dominaţie. Departe de Mystic Falls, departe de drama adolescentină presărată cu supranatural din viaţa tinerei Elena Gilbert şi a prietenilor săi, departe de blestemul fraţilor Salvatore, este timpul pentru povestea primei familii de vampiri, povestea Originalilor. Acţiune desfăşurată în prezent, adapostită de miturile şi poveştile cu vampiri şi vrăjitoare din New Orleans, The Crescent City este oraşul perfect pentru noua epopee a Originalilor.