#SDCC 2017: iZombie

Invitaţi: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Aly Michalka + Rob Thomas (EP), Diane Ruggiero-Wright (EP)

Material special: sizzle reel S3

La nicio lună de la finalul sezonului 3, echipa iZombie a venit la San Diego Comic-Con pentru a discuta cu fanii despre evenimentele finalului S3, despre felul în care acţiunea se va desfăşura acum că existenţa zombilor nu mai este un secret dar şi despre soarta personajelor în faţa noilor provocări.

-panelul, moderat de Eric Goldman a debutat cu prezentarea evenimentelor din sezonul 3 – sizzle reel

Sezonul 4 / Discovery Day. Dacă petrecerea Max Rager din finalul S2 a fost primul indiciu către o schimbare şi o nouă ordine, de la cele întâmplate în finalul S3 cu siguranţă nu se mai poate reveni – oamenii au aflat de existenţa zombilor iar Seattle este controlat de Filmore Graves. Rob Thomas a ţinut să precizeze că aflarea secretului a fost dintotdeauna în plan pentru sezonul 4, cele întâmplate anterior conducând treptat către acest deznodământ. Faptul că acum adevărul este cunoscut, le oferă scenariştilor posibitatea pentru un nou set de poveşti din cele mai diversificate. Încercând să explice cu exactitate cât de mult se vor schimba şi se vor agrava lucrurile în S4, Thomas a precizat că ceea ce va urma va face ca evenimentele din sezonul 3 să pară doar un vis.

4×01. În premiera noului sezon urmează să vedem un montaj tematic despre cum funcţionează sistemul de distribuire a creierelor.

Seattle < New Seattle. O astfel de dezvăluire cu siguranţă a schimbat oraşul pentru totdeauna, de acum el fiind numit New Seattle. Zbuciumat de evenimentele recente, New Seattle este acum o comunitate închisă în cadrul căreia oamenii încearcă să convieţuiască cu zombies. Cum lucrurile nu sunt de ajuns, o nouă criză e pe punctul de a se declanşa, cei bolnavi în faza terminală dorind să fie transformaţi – rămâne totuşi de văzut ce se va întâmpla şi cum va evolua acest aspect, Chase făcând ilegală zgârietura zombilor.

Schimbări. O nouă reformă pentru Poliţie va face ca fiecare detectiv să aibă partener un zombie. Shady Plots a fost transformat într-un restaurant numit Romero’s.

Villains aka Bad Guys. Cum prezenţa lui Angus pentru noul sezon va fi una de durată, Thomas a ţinut să precizeze că tatăl lui Blaine nu va fi singurul care va cauza probleme serioase petru protagonişti, Liv & Co urmând să aibă de-a face cu o organizaţie teroristă ai cărei membrii nu acceptă şi nu doresc fraternizare zombilor cu rasa umană, la aceasta adâugându-se şi o facţiune pro-zombie destul de violentă a căror lider pare a fi chiar Angus. Iar cum lucrurile trebuie să se complice, furia celor două rase va face victime de ambele părţi.

Iubire şi relaţii. În timp ce David a confirmat că lucrurile s-au încheiat definitiv pentru Blaine şi Peyton, Thomas a dezvăluit că Liv va avea un nou love interest în sezonul 4. Ce este mai amuzant este că numele acestuia a fost special ales pentru cum va arăta numele celor doi combinate.

Muzical. Cu siguranţă actorilor le surâde o asemenea idee, cei prezenţi deja exprimându-şi opinia pentru interpretările lor: Rose doreşte ca Liv să intepreteze melodii de despărţire, David ‘Hamilton’ iar Aly ceva din repertoriul lui Peter Gabriel.

Noi identităţi. Fără prea multe dezvăluiri la acest capitol, se pare că în unul din noile episoade Liv va fi pe creier de hocheist.

Liv. Lucrurile şi întreaga sa existenţă se va schimba însă rămâne de văzut de care parte a baricadei se va afla. Rose a dezvăluit că sezonul 4 ne va prezenta o faţă a lui Liv pe care nu am cunoscut-o până acum, noua ordine din New Seattle conducând către o Liv rebelă.

Major. Redevenit zombie, Major pare a-şi fi găsit în cele din urmă locul şi împlinirea alături de cei de la Fillmore Graves, acceptându-le şi înţelegându-le lupta. După un prim sezon în care personajul său a fost ţinut departe de adevăr cu toate că era înconjurat de zombie şi un sezon 2 în care a fost la mâna celor de la Max Rager fiind mercenarul lor special, Fillmore Graves l-a ajutat să recâştige controlul asupra vieţii sale, redându-i un scop.

Ravi. Zombie sau om? Asta e principala întrebare pentru sezonul 4 în ceea ce îl priveşte pe Ravi şi bineînţeles că pentru moment deznodământul personajului nu a fost dezvăluit, Kohli mărturisind că ar fi interesant să interpreteze o nouă versiune a acestuia. Ce este cert este că Ravi va continua să fie alături de zombie, ajutând la crearea antidotului pentru vindecarea acestora.

Peyton. Dacă poliţia şi conducerea oraşului s-au schimbat de ce nu ar face-o şi instanţele judecătoreşti? Noul sezon îi va aduce lui Peyton suficiente cazuri privind disputele şi problemele de tipul oameni vs. zombie. Aly a mai precizat de asemenea că Peyton respectă deciziile luate de Chase Grave şi Fillmore-Graves însă vor exista ceva provocări etice pe parcursul sezonului 4.

Clive. Chiar dacă a crezut că le-a văzut pe toate, Clive va continua să aibă surprize şi în sezonul 4, personajul lui Malcom trebuind să se adapteze noii ordini.

Chase Graves. Da, acesta va reveni în sezonul 4 însă pentru moment nu se cunoaşte durata prezenţei sale.

Angus. Epopeea shakesperiană ai căror protagonişti sunt Blaine şi tatăl său va continua, actorul Robert Knepper anunţând prin intermediul unui mesaj video că a fost promovat la series regular, prezenţa lui Angus în sezonul 4 urmând să fie una full-time. Care vor fi implicaţiile şi către ce va conduce prezenţa acestuia, rămâne de aflat – cert este că războiul cu Blaine va continua.

Clive / Dale. Chiar dacă transformarea lui Dale va fi dificilă pentru Clive, Malcom a precizat că personajul său va rămâne alături de Dale susţinând-o la fel cum a făcut şi cu Liv.

Liv / Major. Noul sezon nu va aduce deloc pace pentru cei doi, Thomas precizând că relaţia lor va fi una complicată şi tensionată, cauzând probleme pentru Liv şi Major, unul din lucrurile care îi va îndepărta fiind chiar perspectiva pe care o au asupra celor ce se întâmplă în New Seattle.

Pe platourile de filmare. Rahul a devăzluit că au trebuit să filmeze câteva duble pentru scena în care Liv a trebuit să folosească un acent britanic, iar el american, întreg momentul devenind unul amuzant. De comun acord, actorii prezenţi au ales ca episod preferat din S3, 3×09 ‘Twenty Sided, Die’.Paneluri video. – Sesiune foto – Clipuri video

Surse: 123

One thought on “#SDCC 2017: iZombie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s