Somewhere Between: noutăţi şi informaţii

Premieră: 24.07.2017
Televiziune/Platformă online: ABC
Comandă: 10 episoade
Distribuţie: Paula Patton, JR Bourne, Devon Sawa, Aria Birch
Echipă: Stephen Tolkin (scenarist/EP), Ivan Fecan (EP), Joseph Broido (EP)

1×01 ‘For One to Live’ Poze Promotionale / Promo S1

Descriere: Noul thriller ABC o are ca protagonistă pe Laura Price, o producătoare de ştiri din San Francisco care ajută poliţia locală în investigaţia şi prinderea unui criminal in serie. După ce criminalul loveşte aproape de casă, destinul şi inexplicabilul fac ca Laura să retrăiască în stilul Groundhog Day evenimentele premergătoare crimei, diferenţa fiind că are o singură şansă de a schimba cursul celor întâmplate. Pe măsură ce descoperă legătura misterioasă pe care o are cu ucigaşul, Laura realizează că singura modalitate de a schimba cursul celor întâmplate este printr-un sacrificiu final. La baza noului proiect stă formatul coreean omonim.


PERSONAJE:

  • Laura Price (Paula Patton): jurnalistă TV celebră şi mamă iubitoare. Nu este nebună şi nu îşi poate explica cum, însă Laura ştie că fiica sa, Serena, urmează să fie ucisă – nu cunoaşte de ce ori cine este criminalul, însă ştie cu exactitate unde, când şi cum va muri fiica sa. În ciuda tuturor eforturilor de a o proteja şi salva, Serena rămâne în continuare o ţintă, destinul fiindu-i deja pecetluit.
  • Tom Price (JR Bourne): soţul Laurei, Tom este un tată şi un soţ iubitor însă în acelaşi timp este şi o figură dură şi autoritară, el fiind procurorul oraşului.
  • Nico Jackson (Devon Sawa): fost poliţist actualmente investigator privat.
  • Serena Price (Aria Birch): un copil iubitor care îi vede pe toţi cei din jur ca fiind prietenii săi, neimaginându-şi că vreunul îi doreşte răul.


Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s