După Michelle Hurd, Andrew Creer este cel mai nou actor cooptat pentru sezonul 2 al remake-ului TV Lethal Weapon. Din cele comunicate de Fox, australianul a semnat pentru un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata noilor episoade, urmând ca de la toamnă să îl interpreteze pe Zach Bowman, detectivul vedetă al LAPD. Arătos şi chiar norocos din fire, după câteva reuşite în cadrul forţelor de ordine, Zach este avansat şi transferat la departamentul de Jafuri şi Omucideri, fiind noul partener al lui Bailey. Ascensiunea sa profesională şi reputaţia care îi precede acţiunile, îl fac omul perfect pentru reabilitarea imaginii departamentului care a avut destul de mult de suferit o dată ce Riggs a venit în LAPD.

Reabilitarea imaginii departamentului de Jafuri şi Omucideri pare a fi una din temele secundare ale sezonului, personajul lui Hurd având aceeaşi misiune precum Zach. Se pare totuşi că distrugerile provocate de duo-ul Murtaugh/Riggs nu au rămas nesoluţionate, LAPDul fiind tras la răspundere pentru toate cheltuielile extra – rămânde văzut care va fi situaţia lui Avery dat fiind că el este superiorul celor doi.

Zach Bowman este primul rol al Andrew Creer într-un serial american, filmografia sa conţinând producţiie australiene. Anterior, acesta a putut fi urmărit în Barracuda şi Tomorrow, When the War Began.

Descriere: Adaptare TV a celebrelor filme din franciza Lethal Weapon ce i-a avut ca protagonişti pe Mel Gibson şi Danny Glover, noul proiect îl prezintă pe Martin Riggs, poliţist texan şi un fost NAVY Seal, în căutarea unui nou început după moartea soţiei şi copilului său. Ajuns în Los Angeles, Riggs va face echipă în cadrul LAPD cu detectivul Roger Murtaugh, acesta la rândul său proaspăt revenit în secţie după un atac de cord suferit, care acum trebuie să evite cu orice preţ stresul şi situaţiile tensionate.

Lethal Weapon revine cu noi episoade începând cu 26 septembrie.

Sursa