Spin-off Grey’s Anatomy: Jaina Lee Ortiz, prima actriţă distribuită

De la detectiv în Miami (Rosewood) şi fost puşcaş în Marina americană (Shooter), cel mai nou rol al Jainei Lee Ortiz o va aduce pe micile ecrane în spin-offul Grey’s Anatomy programat de cei de la ABC pentru midseason 2018. Pentru moment nu au fost comunicate informaţii despre ce rol va interpreta actriţa în noul serial.

Descriere: Plasat în Seattle noul proiect urmăreşte povestea unui grup de pompieri, cazurile, relaţiile din cadrul departamentului, vieţile personale precum şi interferenţa celor două lumi.

Noul proiect care deja a primit o comandă straight-to-series de 10 episoade, va fi lansat la începutul lui 2018, intrând pe intevalul orar deţinut de HTGAWM, imediat după ce acesta îşi va finaliza episoadele aferente sezonului 3. În echipa de producţie, ataşate proiectului la acest moment sunt Shonda Rhimes, Betsy Beers si Stacy McKee.

Protagoniştii proiectului îşi vor face apariţia într-unul din episoadele sezonului 14 din Grey’s, nefiind exclusă o serie de scurte crossover-uri între cele două proiecte.

Noul proiect va fi al doilea spin-off pentru Grey’s Anatomy, extidenderea universului creat de Rhimes fiind făcută iniţial cu Private Practice. Creatoare şi/sau producător executiv, aceasta a creat pentru ABC în ultimii ani, serialele Grey’s Anatomy, Scandal, Private Practice, How to Get Away with Murder, The Catch, Still Star-Crossed şi For the People.

Până la o dată exactă pentru debutul noului serial, Grey’s Anatomy revine cu noi episoade şi o premieră de două ore pe 28 septembrie.

Sursa

2 thoughts on “Spin-off Grey’s Anatomy: Jaina Lee Ortiz, prima actriţă distribuită

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s