Taken: Jessica Camacho se alătură distribuţiei sezonului 2

Se anunţă o perioadă aglomerată pentru Jessica Camacho, actriţa fiind distribuită într-unul din noile roluri disponibile pentru sezonul 2 Taken. Anunţul vine la câteva zile după ce a fost confirmată revenirea personajului Gypsy în sezonul 4 The Flash.

În ciuda reînnoirii serialului cu un sezon secund, în urmă cu o lună a fost anunţată o schimbare majoră în distribuţia serialului, din personajele introduse în S1 doar cei doi protagonişti Clive Standen şi Jennifer Beals continuând să rămână afiliaţi proiectului mai departe, actorii Gaius Charles, Brooklyn Sudano, Monique Gabriela Curnen, Michael Irby, Jose Pablo Cantillo James Landry Hébert fiind excluşi. Cu suficiente locuri vacante în distribuţia noului sezon şi o premieră programată pentru midseason, a venit momentul ca cei de la NBC să anunţe noi actori pentru noua versiune Taken ce îl va avea de această dată ca showrunner pe Greg Plageman.

După cum a fost anunţat încă de la reînnoire, serialul va avea începând cu sezonul secund un nou showrunner, Greg Plageman înlocuindu-l pe Alex Cary. Plageman pare că are o nouă/altă viziune pentru cum ar trebui să arate acest prequel al francizei cinematografice a lui Luc Besson, de aici şi noile schimbări. Ţinând cont că fostul său proiect, Person of Interest a fost apreciat de public şi a rezistat nu mai puţin de cinci sezoane pe micul ecran, merită să vedem ce poate face Plageman din povestea lui Bryan Mills.

Descriere: Având la bază franciză cu acelaşi nume, serialul se doreşte a fi un prequel al filmelor ce l-au avut ca protagonist pe Liam Neeson. Mai precis, noile episoade vor prezenta originea personajului Bryan Mills şi felul în care pierderea cuiva apropiat îl va trimite într-o goană după răzbunare, fostul soldat şi actualmente ofiţer CIA, nedându-se înapoi de la nimic atunci când vine vorba de propria dreptate.

Prin urmare, Camacho este primul nume anunţat pentru noul sezon, actriţa urmând să o interpreteze pe Santana – descrierea oficială o prezintă ca fost căpitan în Armata US, un ofiţer pentru care încălcarea anumitor reguli şi ordine nu este un tabu, inteligentă şi calculată, punctul său forte fiind partea de logistica unei misiuni.

Pe lângă rolul din The Flash, anul trecut Jessica Camacho a fost una din noile actriţe aduse în distribuţia Sleepy Hollow pentru sezonul 4.

Pentru moment, serialul urmează a reveni cu noi personaje şi cele 16 episoade aferente sezonului doi în midseason.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s