The Flash: fără Julian Albert în sezonul 4

Noi schimbări în echipa The Flash a sezonului 4 precum şi ceva modificări în distribuţie. Dacă zilele trecute erau anunţate noi informaţii despre Jessica Camacho şi Aliza Vellani, urmând ca la panelul de la San Diego Comic-Con să fie prezentaţi noii actori pentru S4, una din întrebările care nu îşi găsise răspuns în urma convenţiei era ce se va întâmpla cu Julian Albert.

Iată că cei de la CW nu şi-au ţinut fanii prea mult în suspans, reprezentanţii postului comunicând via Entertainment Weekly că actorul nu se va mai întoarce în calitate de series regular în sezonul 4. De precizat de asemenea că pentru moment nu există vreun fir narativ care să îl plaseze pe Julian în Central City în noile episoade, actorul urmând să revină pe platourile de filmare din Vancouver în calitate de guest-star şi în limita disponibilităţii sale.

Cu un salt temporal de şase luni între evenimentele din finalul S3 şi premiera S4, Julian pare a fi părăsit echipa off-screen în acest timp. Tom Felton s-a alăturat echipei The Flash în sezonul 3, personajul Julian Albert fiind una din consecinţele Flashpoint.

The Flash revine cu noi episoade începând cu 10 octombrie.

->poze de pe platourile de filmare The Flash S4 – aici

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s