Marvel’s New Warriors: Keith David vine la Freeform

Freeform pare pe zi ce trece mai decis să facă din serialul Marvel’s New Warriors un proiect de succes, noul anunţ convingându-i pe mulţi să îl treacă pe lista de vizionare. De ce? Cel mai nou actor ataşat distribuţiei este Keith David, acesta alăturându-se recent anunţaţilor Milana Vayntrub, Derek Theler, Jeremy Tardy, Calum Worthy, Matthew Moy şi Kate Comer – descrierea personajelor, aici.

Via Marvel, David îl va interpreta pe Ernest Vigman, un angajat al municipalităţii ce se opune a tot ce reprezintă şi aduc noii războinici pentru comunitatea sa.

Descriere: Comedie ce o are ca protagonistă pe Squirrel Girl, New Warriors spune povesta a şase tineri cu puteri care lucrează şi locuiesc împreună. Nici super şi nici eroi, puterile lor sunt mai degrabă opuse celor cu care am fost obişnuiţi în universul cinematografic Marvel însă, chiar şi aşa aceştia doresc să schimbe ceva în lumea în care trăiesc, chiar dacă lumea nu este pregătită pentru ei. Pe lânga influenţa Marvel, noul proiect doreşte a prezenta maturizarea şi realizarea acelui adevăr că nu poţi face mare lucru contrar celor spuse în copilărie când totul părea posibil – în realitatea curentă, inamicii şi băieţii răi pot fi la fel de înspăimântători precum o întâlnire nereuşită. 

Recent, actorul a putut fi urmărit în sezonul secund al dramei Greenleaf, urmând proiectul celor de la HULU, Future Man programat pentru 14 noiembrie.

Cu o comandă de 10 episoade, noua colaborare Marvel/Freeform urmează a fi lansată pe micile ecrane în 2018.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s