UPDATE 2 august: Este oficial. Cei de la NBC au confirmat via The Hollywood Reporter noul proiect, reboot al celebrului Miami Vice. – sursa


Stire iniţială: Trendul reboot-urilor şi a remake-urilor pare a nu se fi încheiat, o nouă revenire fiind in lucru. Conform Production Weekly, cei de la NBC pregătesc un reboot al cunoscutului Miami Vice, serial care a rulat în perioada 1984-90 şi care încă mai apare ca referinţă în numeroase proiecte on-air, mai ales din partea personajelor blocului fost sovietic. De menţionat de asemenea şi impactul avut în muzica şi moda bărbătească a anilor ’80.

Avându-i ca protagonişti pe Don Johnson şi Philip Michael Thomas în rolurile lui Sonny Crockett şi Ricardo Tubbs, Miami Vice s-a centrat pe eforturile celor doi parteneri şi ale Departamentului de Moravuri din cadrul Poliţiei din Miami de a stopa traficul de droguri şi prostituţia. Serialul a fost creat de Anthony Yerkovich şi produs de Michael Mann.

Conform sursei, rebootul Miami Vice este scris şi produs de Chris Morgan şi Peter Macmanus în colaborare cu Vin Diesel, Ainsley Davis şi Shana C. Waterman. Morgan este cunoscut pentru contribuţia sa la franciza Fast & Furious ce îl are ca protagonist pe Diesel.

Sursa