SIX: promovări şi noi roluri pentru sezonul 2

Iată că venirea în proiect a Oliviei Munn şi a lui Eric Ladin, nu sunt singurele noutăţi cu care drama militară a celor de History va reveni pe micile ecrane, reprezentanţii postului comunicând promovarea lui Jaylen Moore ca series regular, precum şi distribuirea lui Katherine Evans şi a lui Nikolai Nikolaeff în noi roluri pentru sezonul 2 SIX.

Jaylen Moore, interpretul lui Armin Khan, lunetistul de origine afgano-americană al echipei SEAL Six a apărut în 9 din cele 12 episoade ale sezonului 1. Musulman practicant şi fluent în mai multe limbi orientale, Khan este unul din soldaţii de top ai SEAL.

În timp ce Evans o va interpreta pe Marrisa, o tânără al cărui destin se va intersecta cu cel al echipei SIX, Nikolaeff, nou series regular alături de anterior anunţaţii Munn şi Ladin, îl va portretiza pe Tamerlin Shishoni, un carismatic şi necruţator lider cecen jihadist.

Sezonul 2 a intrat în producţie zilele trecute în Vancouver. Pentru moment cei de la History nu au fixat o dată pentru revenirea SIX.


Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s