Un nou fir narativ secundar începe a se contura pentru sezonul 6 Arrow, respectiv povestea venirii unui agent FBI în Star City.

Cei de la CW au comunicat fanilor lui Oliver Queen că Sydelle Noel a semnat pentru un rol recurring, actriţa urmând să aibă programate mai multe apariţii pe durata sezonului 6, episoade în cadrul cărora o va interpreta pe Samandra Watson, agent FBI deplasat în Star City cu misiunea de a investiga legătura pe care o are Oliver cu Green Arrow. Pentru a nu lipsi tensiunea unei astfel de situaţii, Watson este descrisă ca fiind o femeie inteligentă ce nu acceptă cu uşurinţă un refuz ori un eşec, fiind hotărâtă să afle tot ce ascunde justiţiarul ce protejează din umbră acest oraş.

De curând, Sydelle a putut fi urmărită în proiectul Netflix GLOW precum şi în unul din episoadele dramei medicale The Night Shift (S3: Georgia). Începând cu 16 februarie 2018, actriţa va apărea alături de Chadwick Boseman în cel mai nou film Marvel, Black Panther.

Arrow revine cu noi episoade şi o nouă zi de difuzare începând cu 12 octombrie. Mai multe informaţii despre ce ne aşteaptă în sezonul 6, noile personaje şi noii actori, în materialul special TvAddicted Blog – Arrow S6. – 6×01 ‘Fallout’

Sursa