Veşti bune pentru fanii lui Paige Townsen, Jack Salt & CO., cei de la Freeform luând decizia de a reînnoi serialul Famous in Love la aproape două luni de la finalizarea sezonului 1. Anunţul a fost făcut de Bella Thorne alături de o parte din colegii de distribuţie în cadrul unei sesiuni live de Q&A via Facebook.

Descriere: De la producătoarea Pretty Little Liars, Famous in Love este o ecranizare a romanului omonim semnat de Rebecca Serle, proiect ce o are ca protagonistă pe Paige, o tânără ce are parte de şansa vieţii sale în momentul în care primeşte rolul principal într-un viitor blockbuster de la Hollywood. Ajunsă peste noapte vedetă şi atrasă într-un triunghi amoros alături de cei doi colegi de paltou, Paige începe a cunoaşte rapid beneficiile, tentaţiile şi capcanele celebrităţii. Mai multe detalii despre volumul semnat de Rebecca Serle, aici.

Realizat de I. Marlene King după volumul semnat de Rebecca Serle, Famous in Love a debutat în luna aprilie o dată cu revenirea ultimelor episoade din drama de succes a celor de la Freeform, Pretty Little Liars. Noul proiect a fost lansat simultan pe platformele Freeform, On Demand şi Hulu. După lansarea integrală a sezonului 1 şi după cele 9 săptămâni de difuzare, Famous in Love a reuşit să înregistreze un rating de ~29 milioane telespectatori, devenind lider în portofoliul de proiecte originale Freeform pe segmentul demografic femei cu vârsta curprinsă între 18-34 ani. Conform datelor statistice publicate în comunicatul de presă, a fost precizat de asemenea că 90% din cei ce au vizionat serialul în regim de maraton (binge) au finalizat cele 10 episoade în mai puţin de o săptămână de la încărcarea lor online.

Freeform: BINGE the entire FIRST SEASON without sign in now on freeform.com.


-I. Marlene King, showrunner/realizator şi producător executiv, despre reînnoire:
“It’s great to know we are just getting started on this wild and fun Hollywood ride called ‘Famous in Love.’ I’m thrilled to have the opportunity to dive deeper into the world and characters we fell in love with last season.”

-Karey Burke, vice-preşedinte Freeform – Programming & Development:
“We’re so proud to be continuing our relationship with Marlene King and this incredibly talented cast. (…) ‘Famous in Love’ has resonated with nearly 30 million fans across the U.S. and we couldn’t be happier to deliver another season of this addictive series.”

Sursa