Noi episoade şi sezonul 10 confirmat pentru revenirea ‘Will & Grace’

Will, Grace, Jack şi Karen revin pe micile ecrane după o absenţă de mai bine de 10 ani şi nu oricum, ci pregătiţi să rămână. În cadrul turului de presă de vară Television Critics Association, la panelul NBC a fost comunicat faptul că pe lângă suplimentarea numărului de episoade comandate iniţial (de la 12 la 16), oficialii postului au decis şi reînnoirea comediei cu un nou sezon, 10.

Descriere: Plasată în New York, comedia Will & Grace urmăreşte povestea a doi buni prieteni şi colegi de apartament, Will Truman, un avocat gay şi a lui Grace Adler, o tânără evreică ce deţine o firmă de design interior. Alături de Karen Walker şi Jack McFarland, aventurile şi peripeţiilor celor patru prieteni aduc pe micile ecrane într-o manieră comică şi romanţată subiecte precum mariajul, divorţul, aventurile de o noapte, sexul fără complicaţii şi cele mai cunoscute stereotipuri centrate pe gay şi pe evrei.

Pentru cei ce se întreabă cum va arăta noua poveste după finalul din 2006, a fost confirmat faptul că scenariştii nu vor ţine cont de acel sfârşit, mai precis Grace şi Will vor fi din nou singuri şi fără copii, locuind în continuare împreună în apartamentul lor din NYC – 8×23/24 ‘The Finale’ s-a încheiat cu cei doi protagonişti căsătoriţi cu Leo, respectiv Vincent, fiecare crescându-şi copiii, Laila şi Vincent. Chiar dacă scenariştii vor scrie povestea, Harry Connick Jr, cel care l-a interpretat pe Leo îşi va găsi loc în noile episoade, actorul fiind programat să revină pe platourile de filmare.

În ceea ce îi priveşte pe Jack şi Karen, lucrurile vor reveni şi pentru ei la situaţia de dinaintea finalului S8 – Jack va reveni la rolul de vecin omniprezent pentru Will şi Grace în timp ce Karen…va fi aceeaşi Karen pe care o cunoaştem.

Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes şi Megan Mullally revin pe micile ecrane cu noi episoade aferente sezonului 9 din această toamnă, începând cu 28 septembrie. Din cele anunţate, echipa va rămâne neschimbată atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmare, noile episoade urmând să fie scrise de duo-ul Max Mutchnick-David Kohan şi regizate de James Burrows. Cei trei vor fi şi producători executivi alături de Alex Herschlag, Tracy Poust şi Jon Kinnally.

One thought on “Noi episoade şi sezonul 10 confirmat pentru revenirea ‘Will & Grace’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s