După ce timp de trei luni fanii 13 Reasons Why nu au mai avut nicio informaţie despre serialul preferat, iată că cei de la Netflix au făcut un anunţ care îi ajută pe aceştia să îşi dea seama cam cum va arăta povestea noului sezon.

Reprezentanţii Netflix via Variety au comunicat că şapte noi actori au fost distribuiţi pentru sezonul 2, episoade care deja se află în producţie. Niciunul din cei şapte nu va fi series regular, Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara şi Ben Lawson semnând fiecare pentru un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata sezonului secund.

  • Anne Winters aka Chloe: căpitan al echipei de majorete şi noua ‘it girl’ de la liceul Liberty.
  • Bryce Cass aka Cyrus: cinic şi aparent campion neîncoronat ca ţintă a batjocurii colegilor săi, nu de puţine ori Cyrus este tartorul care produce probleme şi haos în jurul său.
  • Chelsea Alden aka Mackenzie: sora lui Cyrus, Mackenzie este descrisă ca fiind o tânăra căreia nu îi este frică să spună lucrurilor pe nume.
  • Samantha Logan aka Nina: o tânără populară ce ascunde un secret.
  • Kelli O’Hara aka Jackie: o susţinătoare înfocată a protejării victimelor hărţuirii şi agresiunii.
  • Allison Miller aka Sonya: inteligentă şi ambiţioasă, Sony este o tânără avocată. Miller va avea un personaj important în firul narativ al sezonului 2 întrucât părinţii vor intenta un proces împotriva liceului şi a rolului pe care acesta l-a avut în cazul sinuciderii lui Baker.
  • Ben Lawson aka Rick: antrenor de baseball, Rick este unul profesorii îndrăgiţi de la Liberty High. – actorul a semnat de asemenea pentru un rol series regular în cel de-al doilea sezon Designated Survivor.

Descriere: Bazat pe seria best-seller semnată de Jay Asher, 13 Reasons Why îl are în centru pe Clay Jensen care, întors de la şcoală, găseşte pe veranda casei sale o cutie misterioasă pe numele său. Curios de ceea ce se întâmplă, Clay desface cutia descoperind în aceasta mai multe casete înregistrate de colega şi iubita sa Hannah Baker, înainte de a se sinucide în urmă cu doar două săptămâni. Prin intermediul înregistrărilor, tânărul descoperă că aceasta a mărturisit că a avut 13 motive ce au condus-o la decizia de a-şi lua propria viaţă.

13 Reasons Why a fost lansate pe 31 martie. Sezonul 2 are o comandă de 13 episoade şi urmează a fi lansat în 2018.


Sursa