Cu trei săptămâni rămase până la finalul sezonului secund, cei de la USA Network au anunţat reînnoirea Queen of the South cu noi episoade. Sezonul 3 urmează să fie lansat în 2018, cel mai probabil la începutul verii.

Încă de la premiera sa de anul trecut, Queen of the South a reuşit să înregistreze ratinguri mulţumitoare pentru sezonul de vară, ultimele săptămâni plasând povestea Teresei Mendoza ca lider de piaţă pe segmentul demografic 18-49 ani.

Descriere: Dramă axată pe povestea de viaţă a Teresei Mendoza, o femeie care este forţată să fugă din Mexic şi să caute refugiu în America, după ce iubitul ei – traficant de droguri, este ucis. Pentru a putea supravieţui, ea se aliază cu persoane din trecutul său, pentru a putea să-l distrugă pe şeful cartelului de droguri care i-a ucis iubitul şi care o forţează să fie mereu pe fugă. La baza serialului stă best-selling-ul “La Reina del Sur” semnat de autorul spaniol Arturo Perez Reverte, carte de altfel ecranizată şi de Telemundo în anul 2011, sub forma telenovelei cu acelaşi nume şi având-o în rol principal pe celebra actriţă mexicană, Kate del Castillo.

Pentru mai multe informaţii despre personaje şi un prim set de materiale promoţionale, un material informative despre povestea şi acţiunea sezonului 1. – aici

Finalul sezonului 2 este programat pentru difuzare la sfârşitul acestei luni, pe 31 august2×13 ‘La Última Hora Mata’

Sursa